Невероятно: 60-годишен мъж завладя света на модата!

Вижте кой е той...

Невероятно: 60-годишен мъж завладя света на модата!

"Завършил съм право, но никога не съм практикувал. Занимавал съм се с реклама и филми. През април 2015 смених работата си, поради лични причини. За да разнообразя живота си и да се позабавлявам малко, реших да пусна брада. В момента, в който го направих, хората просто полудяха. Оказа се, че им харесвам много повече от преди. Продължавах да получавам комплименти и съвети да се пробвам като модел. Тогава дойде и идеята да опитам. Започнах да внимавам какво обличам, може би съм го искал подсъзнателно. Реших да обиколя няколко агенции и взе, че се получи. Станах модел. Бях почти на 60 години.

Наистина обичам това, което правя. Получавам огромно удоволствие от професията си. Какво друго мога да искам? Освен договор с голяма модна компания като Chanel или Dior. Всички имаме мечти. И този шум около мен може да помогне. Кой знае?"

Невероятно: 60-годишен мъж завладя света на модата!

Така звучи разказът на Филипе Дюма. Един 60-годишен французин, който разбива стереотипи и ни показва, че никога не е късно да сбъднеш мечтите си. Всичко започва с публикуването на негова снимка в сайт, където пита дали му отива брадата и дали става за модел. Признава, че още в младите си години е искал да се пробва на модния небосклон. Въпреки, че мечтата му не се сбъдва тогава, тя е реалност днес. Светът му се преобръща в рамките на половин година. В момента той има договори с шест модни агенции, които му осигуряват работа като модел. Филипе се снима в различни фотосесии и споделя, че се чувства отлично.

Невероятно: 60-годишен мъж завладя света на модата!

Ние само можем да кажем, че изглежда невероятно секси на 60! А още по-секси е, че не спира да преследва желанията си и не се отказва да живее пълноценно, въпреки че вече не е на 30. Един страхотен пример, в който няма да повярват много хора. Но ще го направят, когато чудото се случи и на тях!

Невероятно: 60-годишен мъж завладя света на модата!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay