Модерни рокли за зимата – как да изглеждате стилни?

Модерни рокли за зимата – как да изглеждате стилни?

Не е нужно да загърбвате любимите си рокли, когато настъпят зимните дни. Напротив, все още можете да им се радвате с отлични резултати. Множество продукти от този тип са изработени специално за зимата, други могат да се пригодят чрез допълнение с палто или сако и т.н. Затова тук ще ви покажем няколко съвета как да изглеждате стилни със своите модерни рокли за зимата. Плетените рокли – защо да ги изберем?

Първо, когато става въпрос за рокли ,които можем да носим през зимата, трябва да споменем прекрасните плетени рокли. Те са отлично допълнение към всеки гардероб. Изглеждат уникално, стилно и съвременно. Може би ви се струва, че плетивото отдавна е излязло от мода. Уверяваме ви, обаче, че това въобще не е така.

Освен това съвременните плетени рокли се характеризират с интересни дизайни и разчупени кройки, което ги прави съвсем различни от това, което сте виждали в миналото. При това, никак не е за подценяване факта, че плетените рокли ни позволяват да носим любимия си тип дреха през зимата, без да се лишаваме от така нужната ни топлина. Допълнително, могат да се комбинират отлично с продуктите от категория палта и дамски якета на answear.bg. Така ще бъдете максимално защитени от лошите метеорологични условия навън и ще запазите топлината около тялото си.

Рокля и палто – възможна ли е тази комбинация?

Не всички рокли за зимата обаче трябва да са вълнени. Можете да подходите и по по-различен начин. Възможно е с отлични резултати да изпитате комбинацията от рокля и палто. Допълнете с дълги ботуши и топъл чорапогащник и постигате страхотна визия. Например, комбинирайте любимата си червена рокля с късо пухено яке и сложете плътен клин, а на краката обуйте своите дълги ботуши до коленете. Така ще изглеждате зашеметяващо, но и ще ви бъде достатъчно топло в ледените зимни дни.

Общо взето, с подобна комбинация можете да постигнете отличен вид, който ще ви позволи да носите любимите си облекла дори през зимата. Това ви осигурява стилна визия във всеки един момент, във всеки един сезон, за всеки един повод. Освен това този начин на обличане не пропуска да се погрижи за топлината и комфорта ви. Позволява ви да запазите своя уют, макар да сте облечени нестандартно за зимата. 

Комбинацията от рокля с палто или яке е страхотно решение за всички дами, които не искат да се лишат от женствеността, която роклите предоставят. Вече не е нужно да ги забравяте в гардероба си до следващия сезон. Напротив, можете да им се радвате дори през мразовитите дни.

Естествено, не са най-подходящото решение, ако през цялото време ще сте навън. Но пък са отлична възможност, ако събитието, на което ще присъствате, се провежда в закрита обстановка. В този случай съчетаването на рокля с палто е още по-удачно, понеже в затворената среда ще свалите палтото и роклята ви ще блесне с пълната си прелест. Ботушите ви, от друга страна, ще придадат дължина на краката ви, ще ги изваят и ще допълнят идеално роклята. Сложете и красиви аксесоари, включително стилна дамска чанта и постигате една завършена прекрасна визия. Този метод на обличане е идеален за официални и елегантни събития. Разбира се, на тях трябва да подберете вечерна рокля, вместо ежедневна или плетена такава.

В случай, че сте планирали нещо по-обикновено и се налага да прибегнете към спортно-елегантна визия, може към любимата си зимна рокля да добавите удобни маратонки Fila. Така ще ви бъде комфортно през целия ден, особено ако навън не вали и няма сняг.

Време е отново да посегнете към любимите си рокли. Не ги дръжте затворени в гардероба си, а се насладете на своята женственост дори в най-студените зимни дни.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay