House of Pain с разтърсващ концерт в София

House of Pain идват в България!

House of Pain с разтърсващ концерт в София

Култовата американска хип-хоп група House of Pain пристига в България. Това обявиха организаторите на фестивала Spirit of Burgas снощи на специално събитие в столичния клуб Строежа. Концертът ще се състои на 5 юли в клуб Pork Pie в Борисовата градина в София.

 

С House of Pain ще приключи второто национално клубно турне Show Your Spirit!, с което организаторите на Spirit Of Burgas 2011 подгряват феновете за голямото събитие на 12, 13 и 14 август в Бургас.

 

Българската публика най-накрая ще види и Everlast – калифорнийският изпълнител, който е в основата на създаването на House of Pain. Миналата година авторът на White Trash Beautiful и What It's Like пропусна Spirit of Bourgas заради заболяване, но обеща да се реваншира, и ето, че го прави и то по подобаващ начин.

 

Билетите за концерта на House of Pain са едва 2 000 и влизат в продажба от 6 юни в мрежата на Eventim - на цена от 30 лв. Ако останат такива до деня на събитието, цената на пропуските на входа на Pork Pie пък ще бъде 35 лева.

 

Друг начин да се сдобиете с желания пропуск, при това съвсем безплатно, е да се появите на някое от подгряващите партита Show Your Spirit! Снощи двама щастливци в клуб Строежа си тръгнаха с билет за House of Pain, а двама за тридневния фест в Бургас. Mного подаръци за феновете са подготвили и от Beck's, които са един от главните рекламодатели на фестивала.

 

Тази вечер Show Your Spirit! гостува в Стара Загора – клуб IL Mondo.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 03.06.2011|15:38
http://www.youtube.com/watch?v=U9Q0jPyrja0 Това е най-известната им песен. House of Pain са много добра хип-хоп група и за нас е голямо щастие, че ще дойдат в България. Тук имат толкова много фенове, колкото във всяка друга държава по света. Очакваме наистина един хубав купон :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay