Дуа Липа и Елтън Джон с новата си колаборация "Cold heart"

Дуа Липа и Елтън Джон с новата си колаборация "Cold heart"

Дуа Липа и Елтън Джон се превръщат в любимото ни ново дуо. Не дълго след като двамата изпълниха специален дует "Бени и Джетс" на предварителната церемония по връчването на наградите "Оскар" на Elton's AIDS Foundation, когато звездата от "Future Nostalgia" оглави събитието през април - те се завръщат с ново сътрудничество.

И двамата изпълнители споделиха в Инстаграм откъс от новата си песен, "Cold Heart", в сряда, ремикс сътрудничество с австралийското трио PNAU. В откъса чуваме Джон на вокали, докато Дуа се включва с известни текстове от "Rocket Man". Тийзърът беше придружен от илюстративно видео на двамата, и двамата в спортен стил от емблематичните им гардероби.

Дуа Липа и Елтън Джон с новата си колаборация "Cold heart"

В описанието Дуа отбелязва: "Толкова съм развълнувана !!!" докато Елтън добави: "Дуа, обожавам те и беше невероятно преживяване да направим това заедно. Нямам търпение всички да го чуете!". Крис Епълтън, Бранди Карлайл, Джен Аткин и Сара Хъдсън, заедно с подкрепящата майка на Дуа, Анеса, изразиха собственото си вълнение за проекта в коментарите.

Тези двамата ще създадат перфектна "буря". Този проект е един от поредица от специални сътрудничества за двойката, като Елтън не само се обединява с певицата Years and Years Оли Александър за изпълнение на "It's a Sin" на наградите BRIT, но и издава кавър на "Tiny Dancer" с Кортни Кокс и Ед Шийрън през юни. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay