Къмпинг, паркинг и еднодневни билети за Elevation!

Къмпинг, паркинг и еднодневни билети за Elevation!

Къмпинг, паркинг и еднодневни билети за Elevation!

Вече има онлайн магазин, от който можете да си купите билети, ваучери за транспорт, както и пасове за къмпинг зоната на събитието на годината - LOOP ELEVATION Festival. Това е специално създадения за фестивала сайт www.elevation.bg

Феновете на Jamiroquai, 30 Seconds To Mars, Cypress Hill, Hurts, Morcheeba, Stereo MCs ще получават своите билети и ваучери по куриер на посочен от тях адрес.

Така меломаните ще се възползват и от преференциалните цени за транспорт от следните градове на България: Бургас, Стара Загора, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен и София до Разлог.

Ще можете да избирате между еднодневни и двудневни ваучери за транспорт в зависимост от това дали искате да посетите събитието за един или два дни. Броят на ваучерите е ограничен и крайният срок за закупуване е 10-ти юни.

За любителите на преживявания под звездите има осигурена къмпинг зона.

Ако сте сред тях трябва да попълните резервационна форма, за което ще намерите точни указания и инструкции в онлайн магазина. Наемът на място във Фестивалния къмпинг за една палатка е 20.00 лв. за двете вечери (към всяка палатка могат да се регистрират максимум четирима души). Организаторите няма да осигуряват палатки за къмпингуващите.

Къмпингът ще бъде разположен до зоната на фестивала, където ще има и осигурен паркинг за всички пребиваващи. Предвиденото пространство е равно, тревисто поле, подходящо за опъване на палатка. Територията за къмпинга е осигурена от Община Разлог.

За повече информация - www.elevation.bg

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay