Хитовата банда Years & Years засне новия си апокалиптичен клип в България

Видеото се радва на голям успех

Хитовата банда Years & Years засне новия си апокалиптичен клип в България

Момчетата от британската поп сензация Years & Years заснеха новия си клип към песента Eyes Shut не къде да е, а на територията на нашата страна. Избраната локация за снимките на наситения с емоция и апокалиптични сцени видеоклип е столичният квартал "Ботунец".

Парчето е шестият сингъл от дебютния албум на бандата, който е озаглавен Communion, и има доста по-различно звучене от предходните им парчета, които са по-бързи и ритмични. Този трак е много по- баладичен, а видеото определено отговаря на по-тягостното звучене.

Клипът е изграден на принципа на one shot заснемането, при което цялото видео е заснето в един кадър. Тази техника е доста популярна в момента, но е и много трудна за заснемане и обработка.

Кадърът проследява придвижването на фронтменa на групата, Оли Александър, който преминава през различни рушащи се, постапокалиптични пейзажи. Другите двама членове на бандата също присъстват във видеото. Единият от тях разбива безмилостно техника на заден фон, а другият изглежда съвсем безстрашно и държи в ръцете си огромно куче, което прилича на вълк.

Снимките на видеото продължават два дни, като в организацията му се включва екип от над 70 български професионалисти. Клипът излезе преди броени дни, но вече е гледан над 1.3 милиона пъти в интернет и е оценeн високо от феновете на британската банда по целия свят.

Вижте видеото, което момчетата заснеха в България!


Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay