Мъжете за “чудото”, наречено дамска чанта!

Както винаги, мъжете ни разсмиват със забавните си мисли

Мъжете за “чудото”, наречено дамска чанта!

Списание Cosmopolitan решава да се допита до няколко момчета и да разбере какво мислят за огромните дамски чанти, без които не можем да живеем. Чантите ни са нашите преносими домове, те са като черупката, която охлювчето носи навсякъде със себе си, за да има къде да се приюти и да открие спокойствие.

Все още не сме започнали да живеем в чантите си, но голяма част от съдържанието им е жизненоважно за нас или поне така си мислим. А мислите на мъжете са доста по-различни и комични. Предлагаме ви да видите какво е тяхното мнение за дамската мания по чантите.

"Колко неща побирате вътре?”
Нашите чанти приличат на кутията на Пандора и момчетата наистина се чудят колко вещи успяваме да поберем там и какво точно носим вътре. Те всеки път се изненадват, когато на някой му потрябва нещо и ние го имаме в чантата си.

Мъжете за “чудото”, наречено дамска чанта!

"Чантите не са ли просто гигантски портфейл?”
За мъжете чантите изглеждат като портфейл, който някой е създал в огромен размер, за да не може да се побере в джоб. Те им изглеждат напълно нефункционални и трудни за употреба.

"Сигурно им трябва заради дамските принадлежности”
Според момчетата ние носим толкова големи чанти, за да има къде да слагаме тампоните и дамските превръзки. Те не разбират, че чантата не служи за прикритие на женската ни природа, а е важна част от стила ни.

"Имаш голяма чанта, ще сложиш ли вътре и моите неща?”
Ако имате приятел и голяма чанта, то е сигурно, че в крайна сметка ще се наложи да мъкнете и неговите неща, когато излизате навън.

Мъжете за “чудото”, наречено дамска чанта!

"Какво става, когато нещо се отвори в чантата и всичко вътре се изцапа?”
Със сигурност не я изгаряме и не започваме нов живот с нова чанта. Ние обичаме чантите, които имаме и се грижим за тях. Да, досадно е, когато стане инцидент, но не е краят на света.

"Защо имате по-малка чанта, която стои в голямата?”
Мъже… Само те не могат да направят разликата между несесер и чанта. И само те не могат да оценят колко по-подредена е една чанта, когато съдържанието ѝ е разпределено в несесери!

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay