Наистина ли мъжете мразят гушкането?

Разберете от самите тях

Наистина ли мъжете мразят гушкането?

Гушкането е не само приятно занимание - то също така подсилва връзката между партньорите и има куп доказани предимства за подобряване на емоционалното състояние. Тази проява на близост ни кара да се чувстваме  щастливи и удовлетворени.

Ако вярваме на стереотипите обаче, мъжете не са големи фенове на продължителните всекидневни прегръдки, а онова, което предпочитат да правят в леглото, не е да се гушкат. Дали това е истина, или е поредният лъжлив стереотип?

Списание Women's Health предприема един експеримент, който цели да установи дали мъжете наистина мразят гушкането. Отговорите на тези 11 господа ще хвърлят малко повече светлина върху въпроса дали мъжете също обичат гушкането, или то доставя удоволствие само на жените.

"Колкото и да е странно, аз обичам да съм "малката лъжичка” - да спя с гръб към половинката си, докато тя ме гушка отзад. Не знам защо е така, но сигурно е много смешно отстрани, тъй като приятелката ми е дребничка.” - Марк Ф.

"Обичам гушкането и ако съм в сериозна връзка, се гушкам с приятелката си всяка вечер. Не знам защо е наложена представата, че на мъжете не им харесва. Не мисля, че съм срещал човек, който не обича прегръдките, особено след секс. Не мисля също, че типичният мъж просто се обръща с гръб и заспива след секс. И на нас ни харесва да се погушкаме и да си поговорим мъничко.

Не обичам гушкането тогава, когато се опитвам да заспя. На първо място, защото крайниците ми могат да изтръпнат. Освен това ще бъда в позиция, в която не бих бил, ако спя сам. И най-накрая, обичам да спя на по-студено, така че гушкането няма да си струва, ако на сутринта не съм могъл да се наспя както трябва.”
- Рей П.

"Не съм най-големият почитател на гушкането, същото важи и за приятелката ми. Тя каза да ви предам, че не всички жени го харесват.” - Джош Л.

"Прегръщането е единствената публична проява на любов, с която съм съгласен. Спомням си, че когато не бях във връзка и видех някоя двойка да се целува, това ме отблъскваше и ме караше да се чувствам самотен. Когато обаче видя някоя двойка да се прегръща, смятам, че това е наистина сладко. Подходящ начин е да покажеш на твоето момиче, а и на хората наоколо, че искаш да си близък с нея." - Дарън В.

Наистина ли мъжете мразят гушкането?

"Харесвам гушкането. Макар че ти става твърде горещо и понякога е неудобно, в повечето случаи гушкането води към нещо повече” - Спенсър В.

"Не го харесвам изобщо. Но аз имам проблеми с интимността.” - Стивън В.

"Гушкането е чудесен начин да придвижиш нещата напред. С жена ми сме пропускали много филми, защото започваме да се прегръщаме и нещата ескалират преди да е свършил филмът.” - Майкъл Б.

"Ако приятелката ми обича да се гушкаме, докато сме на дивана или в леглото, аз нямам нищо против. Особено защото по някакъв чуден начин, тя винаги мирише фантастично” - Крис О.

"Обожавам го! Няма нищо по-приятно от това да се прибера късно след работа и да се сгуша до приятелката си. Ние тъкмо заживяхме заедно и това е едно от любимите ми неща, когато става въпрос за споделянето на един дом.” - Аарон Б.

Наистина ли мъжете мразят гушкането?

"Много обичам гушкането, но трябва да го огранича в леглото, защото много се въртя докато спя и не искам да будя прителката си постоянно.” - Уорън Б.

"Мисля, че ни сближава повече. Обичам да се гушкаме на дивана, докато гледаме филм или си правим маратон на някое телевизионно предаване.” - Били Е.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay