Наистина ли мъжете си падат по „готините“ момичета?

Наистина ли мъжете си падат по „готините“ момичета?

Да си готино момиче означава, че си гореща, брилянтна, забавна жена, която обожава футбола, покера, мръсните вицове и оригването, която играе видео игри, пие евтина бира, обича тройки и анален секс и си пада по хот-дог и хамбургери, като по някакъв начин поддържа ниски килограми, защото яките момичета са преди всичко секси. Горещи и разбиращи. Или поне това е схващането!

Наистина ли момчетата искат готиното момиче? Краткият отговор е "да" и също "не". Нека да разделим определението за "готиното момиче" и да видим колко от тези неща всъщност имат значение за мъжете.

Приемат я като брат

Съществува масово предположение, че всички мъже желаят жена, с която биха могли да се разберат. Жената, която не само познава тънкостите на футбола, но има любим отбор и е отгледана с нестихваща лоялност към него (което предполага, между другото, че те ще проявят подобна лоялност към приятеля си). Не е така. Не всички мъже обичат футбола, например.

Но момчетата търсят нещо повече от брат в романтичния си партньор. Те не искат приятел, с когото да могат да играят видео игри. Те имат много такива. Те искат някой, с когото могат да говорят, да споделят сърцето си и разбира се да правят секс. Това не означава, че някои момчета няма да харесат, че тяхната жена знае много за футбола или може да играе карти. Това може да е адски секси.

Приемат, че тя винаги иска секс

Не е тайна, че мъжете фантазират за секс. Те са склонни да фантазират за сексуални действия, които може да са извън границите на някои хора, като тройки и анален секс. Но много мъже имат комплекс. Тези момчета на теория искат жена, която да прави всякакви луди неща в леглото, но жените, с които всъщност избират да излизат, рядко биха се съгласили. Но никой човек просто не предполага, че приятелката му ще прави тези неща, защото е "готина". Ако се случи нещо подобно, това е така, защото имате стабилна връзка и можете да експериментирате.

Да бъде гореща и разбираща

Мъжете искат жените, с които излизат, да бъдат горещи и разбиращи. Но какво означава "горещо" е изцяло субективно. Това не означава, че трябва да сте S размер. Мъжете харесват жени с всякакви форми и размери. И едно от най-горещите неща за жената е последната дума в дефиницията: разбиране. Мъжете най-много се надяват да бъдат разбрани. Искат партньор, който може да вникне в тях и да ги цени такива, каквито са.

Мъжете знаят, че има много различни готини момичета. Но в търсенето на типа те търсят жени, които са уверени в собствената си кожа, разбират кои са и които ги харесват такива, каквито са всъщност. Това е същността на това да си готин.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay