Най-доброто от TikTok за тази седмица

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Първоаприлските шеги на големите компании

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Няма да е Денят на шегата, ако едни от най-популярните компанни в света не се пошегуват с широката общественост. Tinder обявиха, че забраняват снимки, на които мъжете позират с уловена риба, а Селена Гомес пусна гигантски руж от популярния си бранд Rare Beauty. Още можете да видите тук.

"Ким Кардашян съсипа живота ми"

Знаехме, че семейство Кардашян са готови на всичко за слава и пари, но една потресаваща история в мрежата ни остави без думи. Мъж на име Дейвид Либенсън сподели как Ким Кардашян буквално го е оставила на улицата, след като безцеремонно откраднала идеята му за емоджита с нейния лик. След предложение за партньорство с Кардашян от негова страна, Ким се възползвала от момента, в който Либенсън все още не бил патентовал идеята си и я реализирала самостоятелно без неговото съгласие, след което спечелила милиони долари на негов гръб. Защо той остава на улицата ще разберете тук.

Гаврата, която разтърси цялата страна

Обикновено избягваме да ви показваме личности, които не допринасят с нищо полезно в обществото, но тази седмица за пореден път се убедихме, че съществуват хора, за които не съществуват никакви граници и са готови на публични унижения в името на лайковете и гледнията. Случаят, включващ чеченци, тротинетки и разни други особи вече ви е ясен и едва ли има нужда да описваме в подробност какво точно се е случило. Но проблемът тук е, че тази проява е показателна за обществото, в което живеем. След като подобни персонажи набират популярност, това означава, че има кой да ги гледа и да ги превръща в звезди. Не, това не са инфлуенсъри, не, това не са лидери на мнение - това са хора, избрали лесния начин. И докато обвинявате социалните мрежи си помислете кой качва съдържанието и кой го гледа и следи с интерес. Утре случаят ще е забравен, но последствията от него ще останат. Видео тук.

Мароканското чудо

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Мароканското червило, за което ви разказахме преди няколо седмици се радва на изключителна популярност в TikTok. Дамите там преоткриват ползите от продукта, който е съставен само от натурални съставки като кора от нар и изсушени листенца от мак. "Чудото" може да бъде намерено онлайн и благодарение на него ще се сдобиете с нежно оцветени и хидратирани устни, които изглеждат естествено и женствено. Видео тук.

Трейлърът на "Барби"

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Дългоочкаваният игрален филм "Барби" ще се появи през юли, но продукцията ни "тийзва" още от сега. Трейлърът на филма превзе социалните мрежи, а от него се родиха и куп мемета, които ни разсмиват цяла седмица. Ето тук можете да видите едно от тях.

Китайски зомби вирус?

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Откакто излезе сериала, създаден по играта "The Last of Us", стана ясно, че все пак съществува гъба, което може да зарази човешко същество. Дали това наситина е така, не можем да потвърдим, но цяла седмица из TikTok се появяват видеа на хора, които се държат именно като зомбитата от филмите и това е доста притеснително. Вероятно става дума постановка или някаква странна игра, но какво наистина се случва, тепърва ще разберем. Видео тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay