Най-доброто от TikTok за тази седмица

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Капибара в Бургаския зоопарк

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Социалните мрежи луднаха покрай новината, че зоопаркът в Бургас ще се сдобие с нови обитетатели. Бургазлии не пропуснаха да се похвалят, че именно в техния град можем да 4 гризача от вида Капибара. Симпатичните животни превзеха и TikTok, където ще видите безброй видеа на въпросните животни, с тематична фонова музика. Видео тук.

Ще забранят ли TikTok в САЩ?

Потребителите на TikTok в Америка са разтревожени, след като в Сената бяха внесени законопроекти за забрана на приложението в страната, а главният изпълнителен директор на TikTok Shou Zi Chew се яви пред Конгреса на изслушване относно приложението. 

През последните няколко години различни членове на правителството на САЩ дадоха да се разбере, че не искат TikTok да работи в Съединените американски щати. Това до голяма степен се дължи на факта, че е собственост на ByteDance, базирана в Китай компания, за която членовете на Сената смятат, че може да споделя информация с китайското правителство и да шпионира своите потребители.

Към момента на писане правителството на Съединените американски щати не е обявило забрана на TikTok в страната – въпреки опасенията относно споделянето на данни с китайското правителство. Видео тук.

Емили Ратайковски и Хари Стайлс, хванати в крачка

Най-доброто от TikTok за тази седмица

Наскоро наблюдателни фенове заснеха Хари Стайлс и Емили Ратайковски заедно. На кадрите, те не просто си правят компания, а наистина се нслаждават един на друг, целувайки се страстно. Дали скоро ще имаме новина за поредната звеззда двойка? Видео тук.

Заедно ли са Селена Гомес и Зейн Малик?

Докато целият свят си мислеше, че Селена има връка с музиканта Андрю Тагарт, скорошно видео в TikTok мй е напът да опровергае това. Фенове на певицата одозират, че тя е излизала на среща със Зейн Малик, а доказателството е чанта, която подозрително прилича на нейната в ръцете на певеца. Засега нищо не се знае, но предстои да разберем. Видео тук.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay