Най-доброто от TikTok тази седмица

Най-доброто от TikTok тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Абитуриентски балове 2023

Най-доброто от TikTok тази седмица

Случката с Бербатов и излезлият през прозореца на колата абитуриент се превърна в хит из мрежата. Но това е нормално, тъй като се намираме в разгара на абитуриентските балове. В момента TikTok изобилства от бляскави тоалети, скъпи коли и броене до 12. Видео тук.

Как бих изглеждал/а като...

Най-доброто от TikTok тази седмица

AI филтрите придобиват все по-голяма популярност. В момента те ни показват как бихме изглеждали, ако бяхме герой от Sims или пък кукла Barbie. Някои потребители пък доближават камерата плътно до челата си, за да може изкуственият интелект да им покаже какво се върти в главите им. Интересно е и с нетърпение очакваме да видим какво престои. Видео тук.

Фестивалът в Кан

Най-доброто от TikTok тази седмица

Последните две седмици бяха обсипани с блясък и заради още едно значимо събитие. Филмовият фестивал в Кан отличи ключови артисти и заглавия и ни изпълни с вдъхновение. Няма нужда да споменаваме, че тоалетите, които видяхме на червения килим бяха невероятни. Ето и видео.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay