Най-доброто от TikTok тази седмица

Най-доброто от TikTok тази седмица

Само истинските фенове на TikTok (като нас) знаят колко интересно съдържание може да предложи платформата. С всекидневно променящите се трендове социалната мрежа ни залива с купища информация и понякога наистина е трудно да спрем да скролваме. Предимството на TikTok e, че разполага с много точен алгоритъм, който почти моментално разбира нашите интереси и започва да ни предлага видеа, отговарящи на предпочитанията ни.

Всяка седмица платформата ни изненадва с нещо ново, затова ние ще споделяме с вас нещата, които наистина си заслужава да се видят.

Държавите като красиви мъже и жени, създадени от AI

Най-доброто от TikTok тази седмица

Изкуственият интелект все повече започва да завзема онлайн пространството чрез различните си творения. Този път, хит в мрежата се превърнаха илюстрации на красиви мъже и жени. Някои от изображенията показват как биха изглеждали държавите, ако бяха хора. Видео тук.

Скандалът с авиолиниите

Най-доброто от TikTok тази седмица

Преди броени дни в TikTok се появи видео, в което жена се оплаква от популярна нискобюджетна авиокомпания. В поста си тя разказва как полетът ѝ от Абу Даби до София, всъщност е кацнал във Варна без пътниците да получат предварително предупреждение. Видео тук. Не след дълго, в социалната мрежа се появи и друго видео, в което друга потребителка се оплаква от некоректното отношение на друга известна авиолиния. Можете да видите тук.

Най-доброто от TikTok тази седмица

Ужасяващата конспиративна теория за Бионсе

Най-доброто от TikTok тази седмица

Около Бионсе винаги има безброй слухове, които понякога звучат доста налудничаво. Една от най-разпространените коснперативни теории за нея се отнася към музикалните ь изяви. смята се, че всеки път, когато тя стартира ново турне, една легендарен музикален изпълнител почива. Няколко примера: През март 2009 г. тя обявява турнето си "I am Sasha Fierce World Tour". През юни същата година целият свят научава за смъртта на краля на попа Майкъл Джексън. През 2012 г. идва време за ново турне и точно тогава си отиват великите Дона Самър и Уитни Хюстън. Най-пресният пример е смъртта на неповторимата Тина Търнър в същия месец, в който Бионсе започна настоящото си турне. Случайност? Видео тук.

Легендата се завърна

Най-доброто от TikTok тази седмица

Помните ли мистериозния китайски танцьор, който танцува на площад заедно с десетки хора? А лудата му фенка Лори, която не пропускаше да коментира всяко едно видео, което излезеше в канала му. Е, той отново е вайръл в TikTok и отново можем да се насладим на безупречните му танцови стъпки на фона на песните на Boney M. Но пък Лори сякаш изчезна... Видео тук.

"Ще кача тая снимка! Махни се!"

Най-доброто от TikTok тази седмица

И накрая идва време за черешката на тортата за тази седмица. Валерия от "Ергенът" прикова вниманието към себе си, но не по особено положителен начин. В интернет се разпространи клипче от рождения ѝ ден, на което тя се снима пред тортата за празника си. Всичко изглежда чудесно, докато не я чуваме да казва на своя любим Евгени "Махни се!". Нямаме какво да кажем повече, затова оставяме видеото, за да видите, ако още не сте.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay