Най-красивите места в Европа, на които можете да кажете "ДА"

Най-красивите места в Европа, на които можете да кажете "ДА"

Ако ви предстои сватба, има едно много важно решение, което трябва да вземете- къде искате да кажете "ДА". Най-общо казано, имате два вариатна- да направите традиционна голяма сватба в родния си град или да изберете по-интересно и екзотично място и да бъдете заобиколени само от най-близките си хора. Ако сте избрали втория вариант, но още не сте избрали точната дестинация, ще ви дадем няколко идеи. 

Ето кои са най-красивите места в Европа, които са подходящи за това важен момент:

1. Санторини, Гърция

Най-красивите места в Европа, на които можете да кажете "ДА"

Със своите бели сгради и ярко сини покриви, Санторини е всичко, за което можете да мечтаете. Ако изберете Санторини, най-добрият вариант е да направите сватбата си на някое по-високо място - там са едни от най-красивите залези, които се виждат прекрасно от хълмовете. 

2. Анси, Франция

Разположен на красиво езеро в Югоизточна Франция в Рона-Алпи, Анси е скрит скъпоценен камък. Можете да направите церемонията в средновековен замък, в някоя красива вила или на езерото. Това езеро е едно от най-чистите в Европа. 

3. Водопад Виктория, на границата между африканските държави Замбия и Зимбабве

Този водопад е широк над километър. Водопадът е едно от Седемте природни чудеса на света. Това е едно от най-красивите места, на които можете да кажете "Да", а след това можете да организирате меден месец в една от двете африкански държави. 

4. Нойшванщайн, Германия

В този град има прекрасен замък, който е използван от Дисни като вдъхновение за замъка в "Пепеляшка". Няма как да направите сватбата си вътре в замъка, но можете да направите церемонията пред него и да се чувствате като в приказка. 

5. Бора Бора, Полинезия

Луксозните бунгала над водата са емблематични за Бора Бора. Има много красиви места на този остров, на които можете да кажете "ДА" и след това да останете там за медения месец на мечтите си. 

6. Замъкът Dunnottar, Шотландия

Това е разрушена средновековна крепост, разположена върху скалите на североизточния бряг на Шотландия. Гледката там е страхотна. 

7. Jukkasjärvi, Швеция

Там има леден хотел, който е интересно и различно място за сключване на брак. Има и ледена църква. 

8. Халщат, Австрия

Когато вали сняг над къщите в пастелни цветове на Халщат, алпийският град се трансформира в романтична зимна страна на чудесата. За да се възползвате максимално от естествената среда, можете да кажете "ДА" на самото езеро или в планината. 

9. Париж, Франция 

Най-красивите места в Европа, на които можете да кажете "ДА"

Париж е най-романтичният град и можете да имате сватбата на мечтите си там. Всички сме гледали хиляди романтични филми, заснети в Париж, и сме мечтали да кажем "Да" пред Айфеловата кула. 

10. Венеция, Италия 

Най-красивите места в Европа, на които можете да кажете "ДА"

Можете да изберете голям древен венециански дворец или да изберете автентичен италиански ресторант за по-интимен празник. Ако изберете Венеция, сватбените ви снимки ще бъдат уникални. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 


1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay