Най-подходящият вид кафе за зодия Водолей

Най-подходящият вид кафе за зодия Водолей

Можем да говорим за Водолея до безкрай. Това е въздушният знак, за който мнозина вярват, че е воден, защото съдържа думата "вода" в името си. Но всъщност зодята е въздушна и по-скоро се носи по свежия морски бриз. Това формира тяхното ежедневие и живота им в голям мащаб. За тях е важно да намерят хора, които разбират и приемат това, така че Водолеите се сприятеляват с други определени знаци или в противен случай може да се окажат платонично разбити. По същия начин, Водолеите много внимателно подбират хората, за които се женят. Друга специфична черта от поведението на този знак е, че за тях е задължително да изпълняват специфична рутина за самообслужване, оптимизирана за техния астрологичен състав.

Особеностите на Водолеите се простират и до най-малките неща в живота, включително техните предпочитания за кафе. Някои Водолеи може да не пият кафе, но други разчитат на него, сякаш е тяхната жизнена сила. Такава е тяхната свободолюбива природа. Все пак един тип кафе си ​​остава най-подходящото за тази зодия, дори и представителите ѝ да не го знаят.

Водолеите са един от визионерските знаци на зодиака, поради което се лутат в живота. Те се нуждаят от перфектната кофеинова напитка, на която винаги могат да разчитат. Поради това има две перфектни кафе напитки за Водолей и двете подчертават естествената склонност на зодията към творческа изява.

Перфектното кафе за Водолея всъщност е напитка, която произлиза от царството на чая. За представителите на тази зодия е добре да пият "мръсен чай" или чай лате с добавено еспресо. "Chai lattes" са топли и въздействащи като Водолеите, а добавеното еспресо им помага да останат заредени през целия ден, за да са сигурни, че ще стигнат навреме където и да се намират. Комбинираният характер на напитката изважда на показ креативната страна на Водолея.

Най-подходящият вид кафе за зодия Водолей

От друга страна, за Водолеите би било добре да залагат и на студени напитки. от време на време. Питието, наречено Cold brew се прави чрез накисване на утайка от кафе в студена вода или вода със стайна температура. При тази никога не се прилага топлина, сервира се студена. Това корелира с пасивността на Водолеите, когато става въпрос за конфликти, като същевременно показват тяхната креативност, защото студената напитка може да се персонализира по всевъзможни начини.

Най-подходящият вид кафе за зодия Водолей

Ако в крайна сметка Водолеят попадне в Starbucks и не иска нито една от гореспоменатите опции, той трябва да избере светло еспресо лате. То има повече кофеин от стандартния вариант, което е странният знак на одобрение, който всеки Водолей иска (и изисква) в живота.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay