Напук на всички слухове: Селена Гомез и Хейли Бийбър се снимаха прегърнати на Гала вечер (СНИМКИ)

Бившата на Джъстин Бийбър, Селена Гомез и съпругата му Хейли Бийбър, показаха, че няма драма помежду им, като се снимаха заедно на Гала вечер на музея на Академията в Лос Анджелис в събота. На кадрите виждаме как двете дами се прегръщат и усмихват, а Селена нежно е поставила ръката си върху корема на Хейли.

Неочакваните снимки се появяват само две седмици след като Хейли за първи път публично говори за уважението си към Селена, изяснявайки за феновете, че между тях няма вражда и че тя често комуникира с певицата, особено откакто е омъжена за Джъстин.

За събитието и двете дами заложиха на тъмни цветове. 30-годишната Селена избра да не носи рокля, а вместо това заложи на елегантен смокинг, вдъхновен от мъжкото облекло. Тя съчета сакото, което се отличава с шикозни сатенени ревери, с панталон с широки крачоли, който загатваше сандали с каишки отдолу. Тя акцентира тоалета с чифт сребърни висящи обеци и смел пръстен на показалеца, модел на Cartier.

Междувременно 25-годишната Хейли позираше пред фотографите в кафява рокля без презрамки с изрязан детайл в центъра. Тоалетът е дело на любимия ѝ дизайнер Ив Сен Лоран. Хейли завършва семплия си, но елегантен външен вид с бижута от Tiffany & Co., носейки огърлица от цитрин от 1955 г. и шестоъгълния пръстен на Studio на Палома Пикасо.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay