Не се омъжвайте, ако партньорът ви прави това

За сгодените двойки, чиято сватба е вече на хоризонта, е важно да направят равносметка за връзката си преди, а не след като подпишат.

Не се омъжвайте, ако партньорът ви прави това

Вместо да отделяте цялото си време и енергия за планиране на сватбата, помислете да инвестирате във връзката си, особено ако имате съмнения дали да влезете в съвместно съжителство с човека, с когото сте сгодени.

Ето кое поведение е достатъчно сериозно, за да оправдае отлагането на сватбата, докато с половинката си решите какво да правите.

Партньорът ви често поставя другите хора и плановете си пред вас. Ако е така това може да е знак, че той не дава приоритет на връзката ви.

Половинката ви не комуникира открито. Вместо да водите продуктивен разговор по трудна тема – като секс, семейни проблеми или пари – половинката ви или спори с вас за това, или просто избягва дискусията. Трябва да разберете, че комуникацията е наистина крайъгълният камък на силния брак. Ако не можете да говорите откровено по сериозни проблеми, може би все още не сте готови за брак.

Половинката ви изневерява. Изневярата не е нещо, което задължително ще разруши връзката ви, но със сигурност е нещо, което ще ви накара да сложите на пауза плановете си за брак. Ако половинката ви наистина се разкайва и желае да продължи живота си с вас, желае да сподели какво го е провокирало за постъпката му, това е добър знак. Преди да сложите халката е важно да оцените всички основни проблеми във връзката, които биха могли да допринесат за изневярата.

Половинката ви е спряла да говори с вас или да желае секс. По време на връзката е нормално нивата на сексуално желание да се колебаят. Важното е дали вие и вашият партньор може да проведете здравословна дискусия за тези неизбежни възходи и падения и дали може да говорите за това какво искате или не в леглото.

Той има зависимост, без значение дали става въпрос за алкохол, хазарт, наркотици. Този момент също не би трябвало да е грандиозен проблем, който да сложи край на връзката ви, ако половинката ви наистина е решена да се възстанови. Но не лекуваните зависимости могат да натоварят значително връзката ви, така че не трябва да обръщате другата буза, без значение колко много обичате този човек.

Партньорът ви е контролиращ и емоционално нестабилен. Всички имаме добри и лоши дни. В лошите може да не сме най-добрите версии на себе си, може би сме капризни или сдържани. Но лошото поведение изключение ли е или правило при половинката ви? Ако по-често партньорът ви изпитва емоционални изблици, опитва се да ви контролира или проявява нарцистично поведение, това са знаци, които не трябва да се пренебрегват.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay