Неща, които ви правят „готина мама“, според проучване

Неща, които ви правят „готина мама“, според проучване

Като майки използваме всичките си сили, за да възпитаме децата си да бъдат най-добрата версия на себе си. Според проучване обаче децата всъщност са забелязали ключови елементи, които правят майката "готина". Може да се изненадате да научите, че понякога да се глезите заедно с децата си не е толкова лоша идея.

Попаднахме на проучване, което разкри, че 7 от 10 души смятат, че майка им е "готина", и споделяме как всъщност са стигнали до това решение:

Да са отворени с децата си

От 68% от участниците, които казали, че имат "готина майка", 62% от тях мислели така, защото майка им говорила открито с тях за всичко. Това означава, че честността е един от ключовите компоненти на това да си готин родител.

Наличието на не прекалено строги правила

Друг ключ, който може да повлияе на идеята за "готина мама", е да има правила, които не са толкова строги. Оказва се, че половината от участниците в проучването се съгласяват, че малкото облекчаване на правилата може да не е толкова лошо. Те казали, че майките им са готини, защото им позволяват да се измъкнат от нещата, които "обикновената" майка дори не би си помислила да прости.

Разглезване на децата и себе си

52% от майките от проучването са подаряващи подаръци. Те имат склонността да разглезват не само децата си, но и себе си. Това всъщност прави майката различна и по-готина от останалите.

Наличие на страхотен вкус

Също така, 52% от участниците казват, че майките им са имали страхотен вкус, когато става въпрос за подбиране на подаръци. Това служи като друг ключов елемент за това, което прави една майка "готина".

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay