Новият тийзър трейлър на „Барби“ си заслужаваше чакането

Филмът на Грета Геруиг "Барби", в който Марго Роби играе ролята на емблематичната кукла, вече предизвика много шум. Освен това причини на режисьора си Грета Геруиг доста безпокойство. Но новият трейлър на филма, който излезе на 16 декември, доказва, че целият труд на Геруиг си е струвал.

Тийзърът започва с кадри на изгрев над пустиня, докато разказвач в документален стил казва: "От началото на времето, откакто съществува първото малко момиченце, има кукли." Малки момичета си играят с кукли, докато разказвачът продължава: "Но куклите винаги бяха кукли бебета, докато..." Масивна версия на Барби- Марго Роби- стои сред момичетата и им намига. Изключително впечатлени, момичетата започват да чупят куклите си. Трейлърът е кратък, но въздействащ.

В епизод от 25 ноември на подкаста на Дуа Липа "На вашите услуги", Геруиг разкри, че е имала съмнения, когато е започнала да снима "Барби". "Беше ужасяващо. Чувствах се много объркана, когато започнах да го пиша. Откъде изобщо да започна? Каква би била историята?"

Страхът ѝ обаче е точно това, което я привлекло към проекта. "Обикновено там са най-добрите неща. Когато си кажете "Ужасена съм от това", каза тя.

Въпреки безпокойството си, Геруиг нямало как да не каже "да" на проекта. Когато Роби я помолила да го напише, тя веднага се съгласила. "Тя дойде при мен и каза: "Бихте ли се заинтересували да напишете това?", каза Геруиг. "И аз казах "Да!" И тогава казах: "И Ноа също би искал да го напише." А дори не бях говорила с Ноа за това", добави тя. Ноа Баумбах е режисьор и партньор на Грета.

Снимките на "Барби" приключиха официално през юли, когато звезди като Шарън Рууни, Хари Неф, Александра Шип и Ана Круз Кейн публикуваха снимки от продукцията в социалните си мрежи, включително снимка от март, на която Роби и Геруиг празнуват. 

Райън Гослинг също разказа за ролята на Кен. Гослинг каза пред Entertainment Tonight: "Очевидно имам онзи Ken-ergy, който можете да почувствате."

"Нямам търпение хората да видят филма", каза той за ET за "Барби", въпреки че не разкри твърде много подробности. "Това е всичко, което мога да кажа, в противен случай Mattel ще влезе и ще ме опакова." Но той разкри някои важни факти за Кен.

"Мисля, че животът на Кен е дори по-труден от живота на "Сивия човек", каза Гослинг. "Кен няма пари, няма работа, няма кола, няма къща. Преживява много неща."

На 15 юни студиото пусна първата снимка на Гослинг в ролята на Кен. На 23 юни Гослинг и Роби бяха забелязани на снимачната площадка на "Барби", облечени като техните герои, и двамата носеха еднакви облекла за родео (Роби в розово, разбира се). И четири дни по-късно Роби беше видяна отново на снимачната площадка, този път да се пързаля с розовия си тоалет от две части, изглеждайки щастлива както винаги. По-късно през юни, Гослинг и Роби бяха снимани в ярки неонови тоалети и кънки в стила на 90-те.

Понастоящем все още има много малко налична информация за сюжета на "Барби", който се разработва от години. В интервю за британския Vogue през 2021 г. Роби каза за филма: "Идва с много багаж! И много носталгични връзки. Но с това идват много вълнуващи моменти. Хората обикновено чуват "Барби" и мислят си: "Знам какъв ще бъде този филм", а след това чуват, че Грета Геруиг е сценарист и режисьор, и си казват: "О, добре, може би не знам…"

Ето всичко, което знаем за предстоящия филм, включително неговия сюжет, актьорски състав, дата на излизане и други:

Трейлър на "Барби"


 

Актьори

Марго Роби е в ролята на Барби, а Райън Гослинг ще играе Кен. Останалата част от актьорския състав включва Америка Ферера, Симу Лиу, Кейт Маккинън, Ариана Грийнблат, Александра Шип, Ема Маки, Уил Ферел, Иса Рей, Майкъл Сера, Хари Неф, Кингсли Бен-Адир, Рия Пърлман, Нкути Гатва, Емералд Фенел, Шарън Руни, Скот Евънс, Ана Круз Кейн, Конър Суинделс, Риту Аря и Джейми Деметриу.

Героят на Ферел е главен изпълнителен директор на компания за играчки, но не е обявена информация за героите на останалата част от актьорския състав.

Сюжет

Няма официални изявления относно сюжета, но актьорският състав издава някои неща за сюжета. Много фенове забелязаха, че Маки прилича много на Роби, така че е възможно тя да играе една от по-малките сестри на Барби, като Скипър. Тъй като Барби, разбира се, е играчка, Маки може да бъде и различна кукла Барби. И знаем, че Ферел играе главен изпълнителен директор на компания за играчки, така че самите играчки определено ще бъдат в сюжета.

Дата на излизане

На 26 април Warner Bros. споделиха туит, в който обявиха, че премиерната дата на "Барби" ще бъде 21 юли 2023 г. 

Сценарист и режисьор на филма "Барби"

Геруиг е режисьор. Предишната ѝ работа включва "Lady Bird" от 2017 г. и "Little Women" от 2019 г. Тя е съавтор на "Барби" с партньора си Ноа Баумбах. Двойката преди това си сътрудничи във филма "Francis Ha" от 2012 г., в който Геруиг участва.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay