Няколко простички неща, които ще Ви помогнат да отслабнете

По-лесно е, отколкото си мислим

Няколко простички неща, които ще Ви помогнат да отслабнете

Пак ли сте на диета? И се чудите кога най-накрая ще отслабнете завинаги и няма да Ви се налага да се подлагате на гладуване? За нас думите диета и глад са много неприятни и затова искаме да Ви покажем, че има много по-лесни и приятни начини за отслабване. Ето ги и тях.

Ако наистина не харесвате да правите упражнения, имаме добра новина - 30 минути на ден се оказват достатъчни. Това доказва проучване на учени от университета в Копенхаген.

Яжте бавно! Когато ядем бързо, сме застрашени много повече от преяждане, защото не можем да усетим, кога сме се заситили и продължаваме, докато ни стане тежко, а тогава вече е късно. Когато ядем бавно, можем много по-лесно да разпознаем сигналите на стомаха, че се е нахранил.

Не яжте пред телевизор или компютър. Гледайки нещо по телевизията например, ние не мислим за количеството храна, която сме изяли и може да погълнем много повече, отколкото имаме нужда.

Температурата в дома Ви не бива да е много висока. Дори и да Ви е студено, задоволете се с минимума, а не правете у Вас сауна.

Четете етикетите на хранителните стоки. Когато видите състава, той сам ще Ви откаже да си купите дадена стока.

Яжте повече кисело мляко и ядки. Според изследване на Харвардското училище за обществено здраве яденето на плодове и зеленчуци дава ефект, но, ако искаме да отслабнем по-дълготрайно е добре да наблегнем на млякото и ядките.

И няма как да не споменем за водата. Пийте, колкото се може, повече вода!

 

Не е трудно да се отслабне, трябва просто желание, воля и дисциплина на храненето!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay