Огнената красота на една червенокоса изкусителка

Джулиан Мур е просто неотразима!

Огнената красота на една червенокоса изкусителка

Не можем да отречем, че освен на екран, Джулиан Мур се справя блестящо и в неравностойната битка с годините, които безмилостно се трупат една след друга. Изпепеляващата красавица, която наскоро навърши 50 години, изглежда повече от поразително на корицата на New Beauty Magazine. На страниците на изданието пък червенокоската разкрива интересни подробности за своя външен вид...

За косата
"Баба ми винаги казваше, че червената коса е мое призвание! Никога не разбирах какво точно има предвид, докато не се наложи да се изруся за една роля. Чувствах се толкова странно, че нямах търпение да се върна към моя цвят и кошмарът да приключи.”

За старостта
"Често ми задават въпроси, свързани с годините. Помня, че когато бях на 12 често си мислех какво ли ще бъде през 2000 година. Та аз тогава ще съм на 40! Но, повярвайте ми, промените не са толкова огромни. Всичко се случва постепенно и докато се замислиш - вече си дори на 50. Остаряването не е страшно, ако останеш млад по душа.”

За тялото
"Не мога да кажа, че съм особено дисциплинирана в това отношение. Не обичам шумни тренировки, така че залагам на йога. Освен това, предпочитам уюта на своя дом, там се чувствам спокойна. Никога няма да ме видите в зала, пълна с хора.”

Огнената красота на една червенокоса изкусителка

Ако искате да следите какво се случва и с други известни личности, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay