От първоизточника: Какво харесват мъжете в жените?

Най-сетне малко признания от страна на момчетата

От първоизточника: Какво харесват мъжете в жените?

Мистериите, свързани със силния пол, и начинът, по който той разсъждава, са много повече от тези, свързани с цялата вселена. В кръга на шегата, разбира се.

Но за разбирането на вселената си имаме какви ли не високотехнологични джаджи. Когато се опитаме да разберем мъжете, става доста по-сложно.

Ето защо, в стремежа си да ги опознаем и да разберем какво мислят, е най-добре да се обърнем към самите тях и да почерпим знания от първа ръка. Нека да видим какво имат да ни кажат господата.

1. "Харесваме жени с и без грим"
Мъжете не се интересуват от грима ни или от липсата на такъв. Те рядко го забелязват, освен ако не решим да сложим цяла палитра върху лицето си.

Мъжете харесват ума на жената, усмивката, нейното чувство за хумор, начинът, по който се смее... Гримът и дрехите са начин на себеизразяване и няма нищо лошо в тях, но ето че не бива да се чувствате зле, ако не се гримирате постоянно.

От първоизточника: Какво харесват мъжете в жените?

2. "Интелигентността е новият сексапил"
Интелектът е от значение! Една жена може да бъде секси не само външно. Начинът, по който работи умът й, и умението й да се справя във всякакви ситуации, може да накара един мъж да се влюби. 

3. "Самочувствието е от първостепенна важност"
Някои мъже си търсят несигурни жени, защото могат лесно да ги манипулират и контролират. Уверената жена ще се спаси от подобни индивиди, а и ще си спести доста излишни неприятности.

На нея няма да й трябват хиляди разкрасяващи продукти със съмнително действие. Ако тя се чувства отлично в кожата си, мъжът до нея няма как да не усети това.

От първоизточника: Какво харесват мъжете в жените?

4. "И мъжете имат чувства"
Всички имаме подобно предположение, но е хубаво, когато го чуеш от първа ръка. Мъжете не обичат да показват чувствата си. Понякога изглеждат като груби и мълчаливи пещерняци, но това е така, защото и те се стресират и страхуват.

За да се отпуснат, обикновено им трябва малко уиски или бира и нежна целувка. След това ще бъдат по-предразположени да споделят проблемите си.

5. "Смехът е най-красивия грим, който една жена може да използва!"
Всички имаме симпатии към хората, които могат да ни разсмеят. Добро чувство за хумор, хаплив език, дори някоя и друга забележка - мъжете харесват тези неща. За тях е изненадващо и страшно приятно, когато открият човек, с когото са на една вълна.

От първоизточника: Какво харесват мъжете в жените?

6. "Не сме толкова глупави, колкото си мислите!"
Мъжете са по-сложни и задълбочени от Хоумър Симпсън и Ал Бънди. Те разбират, че понякога не ви е ден, че имате нужда от комплимент, утеха и съвет. Те схващат що е то сериозна връзка и човешки взаимоотношения. Трябва да им гласувате малко повече доверие.

7. "Гушкането е раят на земята"
Мъжете не се плашат от интимността. Или поне не повечето. Те обичат да ни прегръщат, колкото и ние тях. Близостта е нещо, което и двата пола търсят. Сега мъжете си го признават открито - никога не биха отказали малко гушкане!

Ако статията ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

12 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay