Откакто е създадена държавата, българската жена няма нито ден, в който да не е работила

Откакто е създадена държавата, българската жена няма нито ден, в който да не е работила

Елисавета Белобрадова гостува в студиото на най-новото предаване за деца и родители "Семейно време с мама Йоко” в премиерния му епизод, който бе излъчен на 10 октомври в ефира на Code Health TV. 

Елисавета Белобрадова: "Откакто е създадена държавата, българската жена няма нито ден, в който да не е работила.” 

Темата на предаването е "Какво е да си майка в България”. Елисавета е майка на три деца, социален предприемач, инфлуенсър и политик. Тя е приела като своя лична кауза да работи в посока подобряване на условията, държавните политики и въвеждането на комплексни механизми, които да подпомагат българските жени преди, по време и след периода на майчинство, защото  смята, че "жените в България са изключително ценен ресурс във всяко едно отношение - и като майки, родители и партньори, и като хора, които изработват половина от БВП на България”. 

*Новият телевизионен формат "Семейно време с мама Йоко” цели да помага, насочва и вдъхновява всички съвременни родители в отглеждането и възпитанието на децата им. Всяка неделя от 10.00 ч. часа водеща на предаването Йоана Паспаланова - Йоко ще представя актуални теми за родители на деца от всякакви възрасти. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay