Парис Хилтън разкри, че е била изнасилена, когато е била на 15-годишна възраст

В ново интервю за списание Glamour, милиардерската наследница разкри, че първият ѝ сексуален контакт е бил без съгласие и се е случил на 15-годишна възраст. Хилтън, която сега е на 42 години, твърди, че нейният насилник е бил по-възрастен мъж, когото е срещнала в местен мол в Калифорния, който е пъхнал нещо в питието ѝ и се е възползвал от нея.

По това време Хилтън живее с баба си по майчина линия в Палм Спрингс. Тя казва пред списанието си, че посетила Лос Анджелис, за да види приятелите си и се мотаела в търговския център Westfield Century City "почти всеки уикенд".

"По-големите момчета се мотаеха там с надежда някое момиче да им даде телефонния си номер", обяснява тя.

Един ден групата мъже поканили Хилтън и нейните момичета в къщата си, където се твърди, че на момичетата им е даден сок от горски плодове.

"Когато отпих може би една или две глътки, веднага започнах да се чувствам замаяна и замаяна. Не знам какво е сложил там. Предполагам, че е било Rohypnol, казва Хилтън.

Тогава тя припаднала и се е събудила няколко часа по-късно, знаейки, че нещо се е случило.

"Сетих се. Имам видения как той е върху мен, покривайки устата ми, шепнейки "Сънуваш, сънуваш" в ухото ми.", спомня си тя.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay