Перуанският фолклор

Традицията оживява на страниците на корейския Vogue

<p>Александър Нюман успява да запечата красотата на традиционния перуански народен стил. Това обаче се случва във фотосесия не за някоя енциклопедия, а за своеобразната библия на модата - Vogue.</p>

Александър Нюман успява да запечата красотата на традиционния перуански народен стил. Това обаче се случва във фотосесия не за някоя енциклопедия, а за своеобразната библия на модата - Vogue.

Родното място на империята на инките граничи с Еквадор, Колумбия, Бразилия, Боливия, Чили и цял един океан. В него не е трудно да се намерят живописни пейзажи и интересни хора. Затова нека да пренесем мислите си в Перу!

Александър Нюман успява да запечата красотата на традиционния перуански народен стил. Това обаче се случва във фотосесия не за някоя енциклопедия, а за своеобразната библия на модата - Vogue.

В държавата с положителен естествен прираст има много националности, но преобладава смесеното население метиси. Това са децата на европейци и американски индианци. И до днес те са успели да запазят своята традиционна култура и специфичен бит. Широко разпространен в Перу е езикът на индианците "кечуа", но той бива изместен от испанския, който завзема цяла Латинска Америка.

Списанието, за което са правени цветните кадри, е корейската версия на Vogue. Моделът Хан Хие Джин се забавлява в компанията на местното население от южния перуански регион Куско. И докато симпатичните метиси са облечени с традиционни дрехи, чуждоземката носи предложения от пролетните колекции на висшата мода - Roberto Cavalli, Balmain, Salvatore Ferragamo. Тя се разхожда по безкрайните южноамерикански полета, свири на перуански музикални инструменти или гушка селскостопански животни.

Вижте всички снимки и се потопете в неповторимата перуанска атмосфера. Фолклорни мотиви и кореняшко население - Vogue извисяват модните фотографии на едно различно и задълбочено ниво. Ето и видео по темата, за разкош:

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay