Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 1

Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 1

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 1

Първият Giveaway за месец декември е предоставен от нашите страхотни партньори от eMAG. Трима от вас ще имат възможността да спечелят ваучер награда на стойност 50 лв., с който да се възползват от широката гама продукти, която компанията предлага.

Всеки ден е подходящ да направим подарък от нас за нас ли пък да зарадваме близките си хора по повод предстоящите празници. А защо не и да подготвим коледните подаръци малко по-рано от последния момент?

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да последвате профилите на Jenitebg и emag.bg_official в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, с които обожавате да пазарувате онлайн!

Кои всъщност са eMAG?

eMAG е водеща платформа за онлайн търговия на дребно, създадена в Румъния през 2001 г. и с дъщерни дружества в България и Унгария. В продължение на над 20 години компанията постоянно инвестира в услуги, базирани на технологии, които помагат на клиентите да спестят време и пари.

eMAG предлага в България повече от 2 000 000 артикула от различни категории, включително смартфони, джаджи, телевизори, лаптопи, домакински уреди, продукти за бебета и играчки, стоки за дома и градината, за красота и лична грижа, за автомобила, мода и спорт; над 250 000 от продуктите на платформата се предлагат от eMAG и над 2 000 000 от над 5000 Marketplace търговци на цени, определени от тях.

eMAG е шопинг дестинация, предлагаща удобно пазаруване чрез възможност за доставка до над 3000 точки за получаване (куриерски офиси, клоновете на Български пощи, 3 шоурума и автоматични денонощни станции),  с множество опции за плащане (онлайн, потребителски кредит, наложен платеж) и удобно мобилно приложение.

През 2020 г. отваря първия си eMAG Showroom в България в Serdika Center, София, а през 2021 г. отварят врати два нови eMAG Showroom в Paradise Center, София и Mall Plovdiv, Пловдив.

Потребителите могат да пазаруват лесно и удобно онлайн с моб. приложение на eMAG, независимо дали са вкъщи, в офиса или на курорт, а на място в шоурумите на eMAG освен да получават поръчки, могат да връщат продукти и да получат консултация за разнообразие от продукти.

Каква ще бъде наградата?

eMAG са подготвили за вас цели три награди! Трима от вас ще имат възможността да спечелят по 1  ваучер за пазаруване в eMAG на стойност 50 лв., който ще могат да се използват както онлайн, така и на място в шоурумите на компанията.

Период за използване на ваучера: 31.12.2022 г. включително

*Ваучерът може да бъде използван само в една поръчка и не може да се комбинира с други ваучери.

Повече информация относно ваучерите за пазаруване можете да откриете тук.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay