Половинките на Джейсън Момоа през годините

Звездата от "Аквамен" и "Бързи и яростни 10" Джейсън Момоа е заклет холивудски сърцеразбивач, но той, изненадващо, е имал много малко половинки през годините.

През лятото на 2022 г. се оказа, че актьорът отново излиза със звездата от "Зад волана" и "Линейката", Ейса Гонсалес, след раздялата им през юни същата година. 

Миналата година изглеждаше като предизвикателна в романтичния отдел за Момоа, който разби сърцата на феновете през януари 2022 г., когато обяви раздялата си с дългогодишната си партньорка Лиза Бонет. "Всички сме усетили притискането и промените на тези времена на трансформация", обяви Момоа в публикация в Instagram. "Революцията се разгръща ~и нашето семейство не прави изключение... усещане и нарастване от настъпилите сеизмични промени. И така~ Споделяме нашата семейна новина~ Че се разделяме."

Актьорът беше с Бонет от 17 години и няма дълъг списък от романтични партньори в миналото. Той е свързван само с Гонзалес след раздялата му с бившата му съпруга. Въпреки това той все още изглежда поддържа приятелски отношения с Бонет, тъй като те дадоха да се разбере по време на раздялата им, че двете им деца, дъщеря Лола и синът Накоа-Волф, са на първо място. Изглежда, че Момоа все още е близък с другата дъщеря на Бонет, Зоуи Кравиц, тъй като той се появи на премиерата на "Батман", за да подкрепи нейния дебют в "Жената котка".

През годините Момоа е отворил сърцето си само за няколко жени и основно е държал любовния си живот извън радара. Ако сте любопитни за подробностите от историята на връзките на Момоа и миналите му романси, продължете да четете.

Джейсън Момоа и Симон Джейд Макинън (1999-2006)

Момоа прави големия си пробив като актьор през 1999 г. само на 19 години. По това време той работел в магазин за сърфове в Хавай, когато бил подтикнат от модния дизайнер Такео Кобаяши да стане модел. Не след дълго Момоа получава ролята на Джейсън Лоун в популярния екшън сериал "Спасители на плажа".

Докато работи върху "Спасители на плажа", Момоа се запознава с актрисата Симоне Джейд Макинън, която също участва в сериала по това време. Според Us Weekly двамата започват да се срещат малко след като се запознават през 1999 г. Те остават близки години наред и дори се сгодиха през 2004 г. Не се знае много повече за седемгодишната връзка на двойката, тъй като Момоа тъкмо започваше да развива своя актьорска кариера по това време.

Двойката се раздели през 2006 г., само две години след годежа им. 

Джейсън Момоа и Лиза Бонет (2005-2022)

Много преди да срещне актрисата Лиза Бонет, Момоа вече имал чувства към нея. Актьорът казва през 2019 г., че когато Бонет е участвала в "Шоуто на Козби" през 80-те години, той е бил влюбен в нея. Въпреки това те се срещат чак десетилетия по-късно. 

Точната дата, на която Момоа и Бонет са се срещнали, не е точно известна, но се смята, че е около 2005 г.

След две години Момоа и Бонет посрещнаха първото си дете, Лола Йолани през юли 2007 г. Не след дълго двойката продължи да разраства семейството си и има още едно дете, Накоа-Уолф, през декември 2008 г. Децата на двойката, включително дъщерята на Бонет Зоуи Кравиц от бившия ѝ съпруг Лени Кравтиц, имат силна връзка. Лени Кравиц каза пред The Times през 2019 г.: "Семействата ни са смесени. Обичам нейния съпруг [актьора Джейсън Момоа] — той ми е като брат — и обичам децата. Красиво е, но изисква работа."

Слуховете, че Момоа и Бонет ще се оженят, бяха силни през годините и двойката официално сключи брак през октомври 2017 г. Двамата останаха женени още четири години, преди да обявят раздялата си през януари 2022 г.

Новината за раздялата на двойката дойде от профила на Момоа в Instagram. Слуховете, че двамата отново се събират, се появиха през февруари 2022 г., но в интервю за Access Hollywood на Оскарите през март 2022 г. Момоа отрече слуховете. 

Джейсън Момоа и Ейса Гонсалес (май 2022 г.-)

Слуховете за най-скорошния романс на Момоа започнаха да циркулират през февруари 2022 г. и спекулациите отново се разгоряха, когато Момоа беше забелязан на премиерата на "Линейката" на Гонзалес през април. 

На 14 юни 2022 г. People съобщи, че Гонзалес и Момоа са се разделили, заявявайки, че източник е казал на изданието, че "те просто са много различни хора". Друг източник казва на списанието, че двойката "се надява, че може да се справи", тъй като "се обичат много". 

Въпреки това изглежда, че раздялата им е била краткотрайна, тъй като те са били засичани заедно на няколко пъти през юли 2022 г. Нито един от актьорите не е говорил публично за състоянието на връзката им и не са били виждани заедно отдавна.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay