Почина Анътни Чиконе, най-големият брат на Мадона

И една любопитна новост около певицата!

Най-големият брат на Мадона Антъни Чиконе почина в петък, предаде Page Six. Той беше на 66.

"Повечето членове на семейството имаха трудни отношения с него поради зависимостта му към алкохол", споделя източник пред медията.

Той добавя още, че Мадона е помагала на брат си да се издържа. През последните си месеци той бил в контакт със семейството и певицата, но през изминалата седмица той отказал подкрепата, предлагана от рехабилитационния център и така станало ясно, че е готов да продължи напред.

Няколко дни по-рано Мадона отноо разбуни духовете като публикува нова снимка на вече по-добре изглеждащото си лице. Това се слува две седмици след като феновете споделиха притеснението си от появата ѝ на наградите Грами 2023. 

"Вижте колко съм сладка сега, след като подуването от операцията спадна. Хаха"туитна тя в понеделник, заедно със снимка, на която се усмихва пред камерата, докато седи на стол.

Почина Анътни Чиконе, най-големият брат на Мадонаmadonna/Instagram

На снимката 64-годишната изпълнителка носи чифт изтъркани сини дънки върху прозрачен чорапогащник, черно яке и черна шапка, на които пише "Духовно гладен". Шеговитото изказване на Мадона дойде седмици след като тя се качи на сцената на Грами, за да представи Ким Петрас – първата трансжена, участвала в шоуто и спечелила Грами – и Сам Смит за тяхното изпълнение на "Unholy".

По време на бързата си поява тя бързо се превърна в актуална тема, след като феновете направиха забележки по отношение на начина, по който изглежда лицето ѝ.

"Опитвам се да игнорирам факта, че Мадона има изцяло ново лице. #GRAMMYs", туитна един човек , докато друг написа: "Омг, видяхте ли Мадона на Грами? КАКВО, ПО дяволите, се е случило с лицето ѝ? Тя изглеждаше чудовищно. Беше шокиращо.”

Два дни след раздаването на наградите Грами, Мадона нападна хората, които избраха да се съсредоточат върху външния ѝ вид, вместо върху речта, която произнесе.

"Вместо да се съсредоточат върху това, което казах в речта си, която беше за благодарност за безстрашието на артисти като Сам и Ким, много хора избраха да говорят само за мои снимки в близък план, заснети с камера с широкоъгълни обективи от фотограф, който би изкривил лицето на всеки!!”, написа тя видеоклип в Instagram на 7 февруари.

Мадона казва, че този свят не "празнува жените над 45-годишна възраст" и ще я "накаже, ако продължи да бъде със силна воля, трудолюбива и авантюристична".

"Никога не съм се извинявала за нито един от творческите избори, които съм направил, нито за начина, по който изглеждам или се обличам и няма да започна. Медиите ме унижаваха от началото на кариерата ми, но разбирам, че всичко това е изпитание и се радвам, че ще проправя пътека, така че всички жени зад мен да имат по-лесно време през идните години.", продължи поп иконата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay