Правилният мъж прави всички предишни любови незначителни

И тогава разбираме защо не се е получавало с предишните

Правилният мъж прави всички предишни любови незначителни

През живота си срещаме и се разделяме с много различни партньори. И във всяка една връзка, мисълта да бъдем с друг човек ни ужасява. Не можем да си представим, че ще прегръщаме, ще целуваме и ще обичаме друг човек. Винаги мислим човека, с който сме в момента, за единствения и че ще бъдем заедно, докато смъртта ни раздели. Всичко е перфектно, но е един момент разбираме, че нещата не стоят точно по този начин и това не е нашия "единствен". Замисляли ли сте се, че може би всяка връзка, без значение дали е ужасна или прекрасна, е стъпка напред към срещането на истинската любов. Може би това е една верига и няма как да срещнем нашия човек, без да преминем през други връзки. Аз не вярвам в някакви свръхсили, още по-малко вярвам в съдбата, но мога да кажа със сигурност, че всяко нещо се случва с причина. Животът и любовта са прекалено сложни и аз не ги разбирам, но базирайки се на личния си опит, смея да твърдя, че за всяко нещо има причина и че всяко нещо си стои в пространството и чака времето и мястото, за да се случи.

Ще ви кажа какво отличава истинската, сполучлива връзка от останалите. Тя трябва да бъде между двама души, които не живеят в миналото и не са обвързани с предишни партньори и любови по никакъв начин. Тази връзка трябва да е ново начало и за двамата, без значение какво са преживели до този момент. Няма ревност от хората, с които са се срещали преди или нещата, които са правели преди, защото единственото нещо, което е на фокус е бъдещето. Важно е какво предстои да се случи. Важни са само те двамата. И това не изисква много усилия...

Колкото и да беше трудна предишната ми връзка, аз не съжалявам за нито една част от нея. Дори съм благодарна, защото именно тази трудна и проблемна връзка ме доведе до тук.

Доведе ме до някой, който обича абсолютно всяка част от мен, както добрите ми страни, така и лошите.

Доведе ме до някой, който ме накара да осъзная какво е щастие.

Доведе ме до някой, който ме кара да се чувствам специална и обичана.

Има хора, които винаги заемат част от сърцето ни и го карат да кърви, но в по-голямата част от случаите, това е за добро. И най-болезнените спомени са причината за прекрасните неща, които ви се случват в момента. Така че, ако преживявате трудна раздяла, не страдайте. Кажете "да, свърши" и продължете напред. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, знам, но времето ще ви покаже, че си струва да го направите. Ще разберете, че тези бивши "единствени" са ви помогнали да срещнете човека, който наистина има значение.

Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

9 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay