Предимствата да се омъжиш за по-възрастен мъж

Предимствата да се омъжиш за по-възрастен мъж

Когато започнах да се срещам с по-възрастен от мен мъж, сякаш коментарите и въпросите към нас не спираха. Какво общо бихте могли да имате? Не гледате ли различно на живота? Каква беше разликата във възрастта ви? Това бяха само малка част от въпросите, с които ни засипваха. Осъдителността и критиките, които със съпруга ми получихме, определено бяха стресиращи за нас. Те почти ме накараха да се разделя с него, въпреки че знаех, че той е идеалният партньор. За щастие предимствата от срещите с по-възрастен мъж бяха повече. Те ставаха все по-очевидни, тъй като връзката ни ставаше все по-стабилна и не можех да бъда по-щастлива, че избрах да прекарам живота си с него.

Възрастните мъже са по-зрели. Осъзнават важността на комуникацията и са готови да говорят открито за нещата. Те разбират, че в отношенията влюбените дават и получават и дори са готови да поемат вината, когато грешат.

Те са по-отговорни. Не трябва да се тревожиш, че ще прахосат спестяванията ти за нещо безсмислено или случайно ще изберат нов професионален път. Те са живели достатъчно, за да знаят ролята си в живота и да приемат своята отговорност в съвместния ви живот.

Стабилни са. Те са далеч от това да търсят своята идентичност. Те знаят кои са и са фокусирани върху по-голямата картина. Когато сте готови да започнете семейство, те също ще бъдат.

Знаят какво искат. Не само знаят кои са, но и точно какво желаят от живота и от партньора до себе си. Те няма да се омъжат за теб само за да проверят дали връзката ви ще потръгне и не си падат по игричките. Те са уверени, че искат да прекарат живота си с вас, когато ви поискат ръката. Трябва да сте сигурни, че не искат да излизат с други хора. Те знаят какво търсят в партньора и са щастливи да го открият у вас.

Имат повече житейски опит. Може да се доверите на тяхната преценка. Предполага се, че са били поне в една дълга връзка и тези предишни успехи и неуспехи са им помогнали да станат това, което са. Те могат да ви помогнат със съвет в трудна ситуация.

Не се страхуват от интимността. По-възрастните партньори са отлични любовници. Те знаят това онова за химията и физическата връзка, благодарение на предишните си преживявания. Ще бъдат толкова чувствени с вас, когато затворите вратите на дома си, както и когато сте заедно сред приятели.

Не драматизират излишно. Със зрелостта идва и порастването, което ги кара да стоят далеч от излишна драма. Те търсят нови спомени, да се установят, да изградят бъдеще и са по-склонни да ценят важните неща в живота.

Имат старомодни разбирания. Те знаят точно как да те накарат да се почувстваш специална. По-възрастните партньори обикновено имат по-старомодни разбирания, като да държат отворена вратата за вас, да ви изненадат с цветя и винаги да ви напомнят, че ви обичат.

Те ще ви научат да спрете и да оцените малките неща, като разговорите по време на интимна вечеря, емоциите и разходката по плажа. Те винаги ще ви окуражат да оставите телефона и да се насладите на момента.

Те ще ви покажат, че възрастта е само цифра. Ако не сте съвместими, възрастта така или иначе няма да има значение. Независимо дали партньорът ви е с 10 или с 20 години по-голям от вас, възрастта няма нищо общо с любовта.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay