Прибери корема, сбогувай се със стомашните проблеми сега!

Гастритикс – „женската” билкова формула, която нежно и бързо ще те избави от досадните стомашни проблеми!

Прибери корема, сбогувай се със стомашните проблеми сега!

Нарушенията в храносмилането се превръщат в ежедневие за жените в активна възраст. Причините за това често са неврогенни – напрегнат график, твърде много стрес на работното място и т.н. Друг фактор, който сериозно рефлектира върху стомашно-чревния тракт е лошата диета и нередовното хранене. Статистиката показва, че в много от случаите кафето замества закуската (при някои – в комбинация с цигара), обядът обикновено е сандвич или пакетче солети, изядени набързо и между другото, а вечерята е късна, обилна и продължителна...

Как лошите навици и ежедневието повлияват храносмилането и с какво се лекуват жените? Неправилното хранене и стресът нарушават нормалните функции на стомаха и червата, и предизвиква редица проблеми като запек и подут корем, газове, болка и тежест след хранене, киселини, диария, гастрит, нарушения в чревния мотилитет и синдром на дразнимото черво, и др.

За да се справят с неприятните симптоми и постоянния дискомфорт, много жени посягат към симетикона или ензимите. Действието на симетикон-съдържащите лекарства без рецепта обаче се ограничава до там, че намаляват образуването на газове, което е крайно недостатъчно, за да бъде проблемът цялостно решен. Дългосрочният прием на ензими пък, води до напълняване – един неприятен ефект, който жените няма как да пренебрегнат...

Прибери корема, сбогувай се със стомашните проблеми сега!

Гастритикс – "женската” билкова формула, която нежно и бързо ще те избави от досадните стомашни проблеми!

Има ли само един продукт, който може да се справи с почти пълния спектър от храносмилателни смущения? Да, той вече присъства и на българския пазар!

Представяме ти Гастритикс – широкоспектърна, изцяло натурална билкова формула, комбинираща екстракти от най-добре проучените растения в подкрепа на стомашно-чревния тракт.

Гастритикс съдържа висококачествена смес екстракти от семена на резенѐ, корен от диоскорея (див ям), корен от джинджифил, кора от елша, цвят от лайка и корен от медицинска ружа. Тази изключителна комбинация бързо и безболезнено подобрява храносмилането, и значително облекчава стомашния дискомфорт!

Гастритикс елиминира смущенията в храносмилането, настъпили в резултат от лошо и нередовно хранене, преяждане, извънреден стрес и много напрежение в ежедневието, прием на антибиотици или други медикаменти, чести пътувания и смяна на обстановката, и др.

Какво да очакваш от приема на Гастритикс?

Прибери корема, сбогувай се със стомашните проблеми сега!

 

-Тъй като стимулира естественото производство на ензими в организма, очаквай осезаеми подобрения в храносмилането и обработката на храната!

-Тялото ти ще може да усвоява по-добре ценните вещества от храната и същевременно ще е в състояние да изхвърля натрупаните токсини чрез изпражненията. Това означава повече енергия и осезаемо чувство на свежест и лекота!

-Запекът вече няма да е проблем за теб – редовното изхождане ще ти донесе абсолютен комфорт, без тежест, подуване и прекомерно отделяне на газове!

-Ако от дълго време насам в делника ти има твърде много стрес, е възможно стомашните смущения при теб да се дължат на т. нар. синдром на дразнимото черво. Той се характеризира с често повтарящи се гастроинтестинални нарушения, без те да са провокирани от органични причини. Болка и дискомфорт в коремната област, подуване, редуване на запек с диария, парене, гадене и позиви за повръщане, са едни от най-често срещаните симптоми на това състояние. Гастритикс ще ти бъде от полза и в този случай, тъй като комбинацията от билки в състава му има общоуспокояващ ефект върху нервната система и облекчава неврогенните симптоми pri стомашно-чревен дискомфорт!

-Тъй като успокоява възпалената стомашно-чревна лигавица, ще усетиш благоприятния ефект на Гастритикс и ако страдаш от язва или гастрит!

Бонус ефекти:

-Насърчава "прибирането” на корема!

-Приемът му се отразява много добре на черния дроб и жлъчния мехур!

Ако не си почитателка на месото и млечните продукти, получаваш още един бонус - съставът на Гастритикс е изцяло вегетариански! Гастритикс също така НЕ съдържа ГМО, изкуствени оцветители и овкусители, консерванти, захар, пшеница, мая и други алергени, които ти вероятно искаш да избягваш колкото е възможно повече!

Как да приемаш Гастритикс?

-По 2 капсули дневно заедно с храната в продължение на два-три месеца, след което се прави почивка от 1 месец.

- По 2 капсули с храната само при необходимост – след преяждане, консумация на тежка храна и повече алкохол, и др.

Можеш да поръчаш Гастритикс онлайн тук .

на тел. 02/9530583 или да го потърсиш в големите аптечни вериги!

Ако в аптеката ти предложат друго, вместо Гастритикс, прояви необходимата скептичност – този продукт все още няма добър еквивалент на българския пазар! Добре е да знаеш, че Гастритикс е оригинален продукт на Nature’s Way, USAедин от топ брандовете за производство на хранителни и диетични добавки с присъствие на световния пазар от половин век насам. Oфициален вносител за България: Ревита ЕООД.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay