Присъствието на дамите в iGaming индустрията се засилва

Присъствието на дамите в iGaming индустрията се засилва

Ако се чудите защо статистиците все още имат работа, обърнете внимание на разделението между половете. Любима практика на всеки изследовател е да провери какви са основните разлики между мъжа и жената в дадена сфера. През последните години забелязваме, че границата и основните разлики се стопяват, а всичко това се дължи на факта, че жените обичат да приемат предизвикателствата и не искат повече да се причисляват към така наречения "Слаб пол".

Лично ние предпочитаме да го наричаме нежен пол, все пак именно дамите внасят особен смисъл в света и както вече е доказано - поддържат световната икономика. И докато мъжете продължават да вярват, че онлайн хазартната индустрия е последният им бастион, където продължават да се наричат хегемони. Време е да разбием и тази илюзия, като за целта можем да се запознаем с последната актуална статистика по темата. Жените обожават риска и не се страхуват да печелят, понякога повече от мъжете, но това е друга тема.

След като брандовете започнаха да използват всички възможно ресурси, за да предоставят пълният спектър от възможности, които до този момент са били достъпни единствено на стандартния и добре познат компютър. Това, което мнозина не са подозирали е, че дамите също залагат на умни устройства и често попадат на интересни оферти и бонус предложения от същите платформи за забавление.

Впрочем трябва да изкажем адмирации на същата индустрия, че никога не е деляла своите потребители на пол и точно по тази причина забелязваме, че в момента различни социологически институции определят до 30-40% от аудиторията точно като жени. Разбира се, статистиката е разнообразна и можем да обърнем внимание, че според испанците, дамите са едва 18%, докато във Великобритания са около 30%. Около 59% от дамите предпочитат мобилните си приложения и има научно обяснение зад този факт.

Благодарение на факта, че са анонимни, могат спокойно да тестват късмета си в различните предлагани игри. Можем да забележим подобна тенденция и сред различните игри и опции в казиното на бет365, където женската аудитория също присъства. Интересен факт е, че най-много дами на развлекателната индустрия се намират в Швеция, където според официалната цифра би трябвало да са 32%, но социолозите са категорични, че са дори повече. Освен повишаване на дамите като играчи, забелязваме че те са и по-отговорни относно залозите си. Можем да забележим, че по-малките суми очевидно са достатъчни за забавление.

От друга страна не можем да пропуснем и един друг факт - жените във Великобритания инвестират около 1143 паунда, докато мъжете средно депозират около 940 паунда. Ето защо и много казина приветстват дамите, които освен добри клиенти, са и добри играчи. Интересен факт е, че дори и в този момент политиката на рекламиране остава напълно неутрална. Най-често можем да забележим, че дамите предпочитат слот машините, но промени се забелязват и в живите игри, където броят на мъже и жени крупиета е почти изравнен.

А що се отнася до професионалната кариера, можем да открием достатъчно жени, които смело се изправят в покер турнирите и често инкасират много сериозни печалби. Определено можем да бъдем очаровани от факта, че индустрия с такива мащаби може да привлече и двата пола и има какво да предложи като изживяване и забавление. По всичко личи, че моделът е успешен и ще се запази в бъдеще, а късметът винаги остава един и същ и за двата пола.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay