„101 отбивки“ за любителите на силни усещания в новия пътеводител от Иван Михалев – „101 отбивки: Адреналин“

Създателят на бестселъровата поредица е подбрал нови вълнуващи дестинации за всеки пътешественик с приключенски дух

Бестселъровата  поредица пътеводители "101 отбивки" от пътешественика Иван Михалев се завръща на пазара, този път заредена с двойна доза адреналин, за да ни разкрие още 101 нови и малко известни дестинации, които да вдъхновят следващото ни пътуване.

"101 отбивки: Адреналин" е предназачена за авантюристите по душа. Онези, които винаги са готови за нови приключения и не се страхуват да тръгнат по неотъпканите пътеки – далеч от тълпите туристи, без маркировка и без табели. 

Локациите, които Иван Михалев събира сред страниците на тази книга, крият много любопитни истории от миналото на България и ни отвеждат до места, които не само, че не фигурират в списъка на "100-те национални туристически обекта", а и дори ги няма на повечето карти. 

Знаете ли, че до село Кунино има пропастна пещера с уникални драперии по свода, определяни като лунни кратери или "извънземни” цветя? Че в каньона на река Нечинска бара може да видите как е изглеждала земята по времето на динозаврите? А пещерите по поречието на река Искър крият тайни петроглифи, някои от които на повече от 1000 години? 

Скални светилища и енергийни места, които служат като "портали" към друго измерение; скрити пещери и скални лабиринти в най-дивите части на българските планини; тайни водопади, бездънни вирове; балансирани камъни и девствени морски заливи – това са само някои от невероятните места, които ви очакват в новия пътеводител. И които навярно дори не сте предполагали, че съществуват у нас. 

Освен галерия с прекрасни авторски снимки, полезни инструкции и подробни описания на маршрутите в "101 отбивки: Адреналин" са поместени и GPS координатите на всяка една дестинация. Така със зареден телефон и пътеводителя под ръка всеки пътешественик може да е сигурен, че ще открие крайната си цел. 

Независимо дали сте решили за кратко да избягате от еднообразието на градскотото ежедневие, или пък ви се иска да опознаете тайните кътчета на някоя част от България, "101 отбивки: Адреналин" ще събуди авантюриста у вас; ще ви предизвика да преодолеете страховете си и да се впуснете в непознатото. Където ви очакват извънземни гледки и незабравими моменти.

Разбира се, без скрити реклами на хотели и заведения. Защото това е книга за пътешественици, а не за туристи.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay