Адресите на Баба Яга по света

Сподели галерията:

Заглавието звучи зловещо, но всъщност ще ви покажем прекрасни малки постройки, които ни карат да мечтаем по детски. При това всяка от тях съществува някъде по света - нищо, че изглеждат като изскочили от книжките с приказки или от някоя хубава квартална сладкарница. Разгледайте вълшебната ни галерия и запомнете къде се намират захарните изкушения на вещицата от "Хензел и Гретел", както и къщичките на пачи крака от историите за Баба Яга. Кой знае - може пък някой ден да пътувате близо до тях и да ви се прииска да почукате на някоя тайнствена малка врата! Тази розова сладурана е домът на Мини Маус в Disney World в САЩ, щата Орландо, но сме събрали и много снимки на истински постройки, които дори не се намират в увеселителни паркове. Пожелаваме ви красиво приказно пътешествие!

Сподели снимката:
1 от 19
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 25.06.2012|16:06
Много са красиви, пъстри, не са като за вещица;)
3
Не е посочен 25.06.2012|12:29
Много са готини и изобщо не са зловещи.Весели и красиви,само са дечица!
2
Не е посочен 25.06.2012|09:04
Страхотни къщички, най-очарователни са захарните постройки от приказката за Хензел и Гретел, всяко дете би се прехласнало пред вида им, много са красиви.
1
Не е посочен 25.06.2012|08:34
Всичките са много готини. Въобще не създават асоциация с къщичката на Баба Яга. Възможно е обаче на децата да не им се отразяват така позитивно някой от примерите :)
Специални оферти
Реклама от 3Bay