Десет духовни места по света

Сподели галерията:

В представите ни "почивка" често значи правене на шоколадов загар на някой златен плаж, коктейл след коктейл в ръка и едно жадувано бездействие. За мнозина обаче най-добрият начин, по който могат да прекарат почивните си дни, е в катерене на върхове, лутане по безлюдни пътечки, отдаване на духовното, а не на материалното. В търсене на вътрешната хармония отиваме на десет места по света, превърнали се в символ на вярата и поклонението пред онова, което остава невидимо за очите. 

Сподели снимката:
1 от 11
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 18.07.2012|15:27
У нас има не малко също такива места - Рупите, Рилската обител, Кръстова гора... просто на тези места човек усеща особена енергия.
4
Не е посочен 18.07.2012|12:47
Мммм повечеъто честно казано не ми допадат. Да не говорим, че половината са в Индия, където не ми е особено притегателна страна. И се чудя, защо не са сложени магичните Родопи или красивта Пирин в тази класация, които само хора, които не са ходили там, не знаят какво истинско духовно място е. И още много места в България!
3
Не е посочен 18.07.2012|12:02
Страхотни снимки на места, на които наистина много иска да отида :)
2
Не е посочен 18.07.2012|10:53
Много интересна статия, браво. Няма да се заяждам, че не са включени други, далеч по-ключови места. Трудно е да се изброят всички, особено, когато трябва да бъдат ограничени до 10.
1
Не е посочен 18.07.2012|10:24
страхотни духовни местенца сте подбрали,чак ми се прииска да зарежа всичко и да тръгна!Индия,Иран,Саудитска Арабия винаги са били мечтани дестинации за мен,макар и да не са чак толкова популярни като Гърция и Турция например
Специални оферти
Реклама от 3Bay