Най-прочутите парти дестинации в света

Някои от най-прочутите дестинации, в които забавлението е 24/7 и е усъвършенствано до най-малкия детайл.

Най-прочутите парти дестинации в света

Обичате да се забавлявате? Да танцувате цяла нощ и да се чувствате сякаш животът ви е едно безкрайно парти? Почти всяка дестинация си има своя нощен живот (изключваме държавите, управлявани по законите на шериата, въпреки че там също има парти сцена - само че извън закона и недостъпна за туристи). Но наличието на нощен живот е едно, а невероятна парти атмосфера – нещо съвсем друго.

А ето и някои от най-прочутите дестинации, в които забавлението е 24/7 и е усъвършенствано до най-малкия детайл.

Ибиса, Испания
Остров Ибиса вероятно е сред първите места, за които се сеща човек, когато се замисли за забавление, издигнато в култ. Легендарният клуб "Амнезия" сякаш е съществувал винаги и почти сигурно ще съществува вечно. Накъдето и да се отправите на испанския остров, ще попаднете на най-прочутите световни диджеи. Един истински съвременен Содом или Гомор.

Патая, Тайланд
Тайландският курорт Патая не е точно най-парти мястото на света, но прозвището му, Секс Дисниленд, ще ви намекне какво можете да очаквате тук. Не че няма нощни клубове, но сякаш цялата енергия на Патая е съсредоточена в удовлетворяването на всяко сексуално желание, което можете да си представите.

Рио де Жанейро, Бразилия

Най-прочутите парти дестинации в света

Плажовете на Рио де Жанейро са известни като дестинация за хора, които са готови да се поддат без замисляне на своите парти инстинкти. Върхът настъпва по време на Карнавала в Рио, когато градът се превръща в смесица от танци, алкохол и паднали задръжки.

Лас Вегас, САЩ
"Вегас, бейби!", "Каквото се случи във Вегас, си остава във Вегас", "Градът на греха" - със сигурност сте чували тези неща да се изричат за Вегас. И с право. Градът си е извоювал славата на дестинация за безпаметни уикенди и хора от САЩ и цял свят се стичат тук, за да изживеят своята лична версия на "Последния ергенски запой".

Миконос, Гърция

Най-прочутите парти дестинации в света

Миконос е тежка категория, когато става дума за парти в Гърция. Някои от клубовете на острова са отворени 24 часа. Танците започват още на плажа през деня, а краят е по някое време през нощта. Любима дестинация на европейските младежи.

Маями, САЩ
Знаете какво означава Маями – палми, красиви плажове, още по-красиви жени и мъже, слънце и богата парти сцена. Тук има забавления за всеки вкус, а на американците, които прекарват почивката си в Маями, понякога просто им идва в повече.

Сен Тропе, Франция
Сен Тропе отдавна е известен като град, в който за малко слънчев загар се събират богатите и красивите. Ако ви се иска парти на по-високо ниво, това е вашето място. Тук клубовете са по-изискани, ресторантите и хотелите са с повече звезди, а вероятността да засечете знаменитост никак не е малка. Нищо че нямате собствена яхта – все пак и вие, и собствениците на вилите с гледка към брега сте дошли тук да се забавлявате, нали?

Амстердам, Холандия

Най-прочутите парти дестинации в света

Амстердам често е подценяван и несправедливо не участва в класациите за топ парти дестинации. Може би защото силата му не е в нощните забавления, а в мекото отношение към някои субстанции, забранени на повечето места по света. Това означава само едно – в Амстердам се стичат хиляди хора, които едва ли спят повече от няколко часа за 4-5 дни престой – просто защото искат да опитат от всичко в този град на греха.

Барселона, Испания
Малцина биха възразили, че Испания е парти столицата на Европа, а една от най-горещите нейни точки е Барселона. Тук и посред нощ улиците са оживени като че ли е ден, а дискотеките започват да се пълнят чак след 2-3 часа. Което означава, че танците продължават до изгрев. Няма нужда да търсите забавления в Барселона – те сами ще ви намерят!

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



12
Не е посочен 03.02.2014|16:07
Невероятни места искам да отида поне на едно от тях, примерно Ибиса. :)
11
Не е посочен 03.02.2014|11:57
всичките ще ги обиколя, заклевам се, само Господ здраве да ми дава
10
Не е посочен 03.02.2014|09:15
Започвам ги подред, ако ми се отдаде такава възможност.
9
Не е посочен 01.02.2014|12:12
Хайде да отиваме на някъде,а! :)
8
Не е посочен 31.01.2014|21:03
Ако имаше как на всички да отида.
7
Не е посочен 31.01.2014|17:11
Кой не би искал да отиде на някое място?
6
Не е посочен 31.01.2014|17:01
Партито е много важно нещо .
5
Не е посочен 31.01.2014|15:36
със сигурност купонът е на макс, когато е на плажа.
4
Не е посочен 31.01.2014|15:28
партита да иска човек по света :)
3
Не е посочен 31.01.2014|15:05
Ейййй само да имам възможност, но уви,родина мила :(
2
Не е посочен 31.01.2014|14:53
бих отишла навсякъде :)
1
Не е посочен 31.01.2014|14:33
Всяко едно от тези места си струва да се посети.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay