Разберете как да бъдете единствена за Него и спечелете книга!

Усвоете изкуството да го привличате във всички етапи от връзката

Разберете как да бъдете единствена за Него и спечелете книга!

Нека си го признаем: на нас, жените, ни е генетично заложено да търсим стабилна и дълготрайна връзка. Да намерим своя перфектен партньор, който да копнее за нас неудържимо… И завинаги!

Ако сте обвързани, сигурно знаете, че това не е лесна задача. Дори да не сте, е въпрос на време да срещнете човек, който ще ви заинтригува. Някой, когото ще обикнете и ще пожелаете за цял живот.

След като усетите първите любовни тръпки, и тялото, и умът ви губят представа какво се случва наоколо. В организма ви се отделят опияняващи химически съединения, които ви карат да бъдете с този човек непрекъснато, да будувате цяла нощ, да разговаряте и да правите секс по три пъти на ден.

За съжаление, наличието на емоционално и физическо привличане след първите две-три срещи не гарантира, че увлечението ще се превърне в нещо по-сериозно. Ако обаче тъкмо това е вашето желание, има няколко хитрини, с помощта на които ще накарате новия си партньор да изгуби ума си по вас трайно. Освен това ви даваме възможността да спечелите страхотна книга!

Спечелете "Единствена за Него”

От днес, 09.11.2015 г, до 15.11.2015 г. (включително) можете да участвате в играта на Jenite.bg, която ви дава шанс да спечелите една от трите бройки "Единствена за Него” на Кристиян Коен! Имената на печелившите ще бъдат обявени на 16.11.2015 г. Въпросът за участие в играта ще откриете в края на текста.

За да се включите в играта, е необходимо да…

1. Харесате статията през Facebook профила си.
2. Споделите под статията като коментар през Facebook профила си отговор на поставения въпрос.

Разберете как да бъдете единствена за Него и спечелете книга!

А сега вижте кои са хитрините, с които ще принудите партньора си да изгуби ума си по вас.

Етап 1: Фатално привличане
Разполагате само с няколко седмици, за да убедите някой мъж, че вие не бива да сте поредната, а по-скоро последната му тръпка за този живот. Това може да се случи благодарение на някои от най-ценните усещания, които бихте могли да му "осигурите”, карайки го да се чувства неописуемо добре. Включвайки в ход своите тайни дамски оръжия, ще го привлечете фатално. Кой знае, може би и за цял живот!

Възхищавайте му се!
Нека той да бъде вашият супергерой! Всички мъже искат да бъдат силни и важни в очите на своята половинка. Експертът по успешни връзки Кристиян Коен разкрива много от тайните на мъжката психика в своята книга "Единствена за Него”. Неговият съвет по темата може би ще ви мотивира да погалите самочувствието на своя избраник:

"Похвалете го, кажете му колко го цените и колко се вълнувате и сте горди, че сте заедно. Ако го накарате да се почувства като победител, който прави нещата правилно, той винаги ще иска да изпитва това чувство… с вас”.

Приемайте го такъв, какъвто е!
Лесно е да се каже, но е трудно да се направи. Опитайте се обаче да се поставите на негово място. Сигурно и той вижда във вас неща, които не го очароват особено. Натяква ли ви ги обаче? Най-вероятно не… (ако отговорът е "Да!”, защо сте с него изобщо?!)

И вие трябва да приемете недостатъците му, защото, както пише Кристиян Коен. "Ключът е да погледнете мъжа като едно цяло и да го обичате такъв, какъвто е”.

Проявявайте разбиране!
"Много добър знак е, ако мъжът до вас иска да говорите за проблемите в живота му, за работата, за семейството и ежедневните неща”, разкрива авторът на "Единствена за Него”. Въпросът е обаче как реагирате на тайните, които ви споделя вашият възлюбен.

Ако го изслушвате, без да го съдите, той ще се чувства комфортно с вас. Не давайте непоискани съвети. И не омаловажавайте проблемите му. Само по този начин ще се превърнете в жената, която напълно го разбира. Жената, без която той не може да живее!

Разберете как да бъдете единствена за Него и спечелете книга!

Етап 2: Сближаване, а не омръзване
Вероятно сте успели да привлечете обекта на своите желания и вече сте имали много незабравими мигове заедно. Сигурно обаче сте усетили, че след година - година и половина, нещата между вас изглеждат по малко по-различен начин. Спокойно, това е така при всички двойки! Хормоните се променят, хората - също.

"Опияняващите химически съединения са заменени от химикалите на "стабилността”. Усещането, което ви е карало да будувате, да не можете да се отделите от него и да правите секс по три пъти на ден е изчезнало, а надмощие е взело веществото, което ви кара да се установите, да имате деца и да си купите комби.”

Приемете го. Не бива да поставяте грешна диагноза на случващото се обаче - това се нарича "сближаване”, а не "омръзване”. Тъкмо тогава се случват наистина страхотните неща в любовта, защото изграждате бъдещето си заедно. Щом сте стигнали дотук, значи можете да разчитате на неговата безусловната любов и подкрепа. А това никак не е малко!

За да гори огънят на любовта между вас, не трябва да търсите проблеми там, където ги няма. Опитайте се да гледате зряло на взаимоотношенията си с любимия. Невъзможно е цял живот да се чувствате като влюбени тийнейджъри! Важното е дали ще продължавате да бъдете спокойни и щастливи заедно. Когато погледнете нещата обективно, връзката ви ще напусне зоната на здрача и ще бъде белязана от възход.

Разберете как да бъдете единствена за Него и спечелете книга!

Етап 3: Убиец на любов
Сигурно за времето, в което ще бъдете заедно, ще прескочите не един трап. Светът е голям и раздяла дебне отвсякъде! Все пак, щом сте преминали "Кризата на първата година”, има шанс наистина да сте създадени един за друг.

Поне така си мислите тогава… Но после минават три, четири, пет години и всичко започва да ви се струва скучно - и на двама ви! Може би вече имате деца, грижите около които усложняват още повече ситуацията. Трудно се понасяте, карате се за дреболии и се чудите как въобще сте се влюбили един в друг.

Истината е, че рутината убива положителните емоции между двама души. Тя е способна да съсипе и най-стабилната връзка, ако допуснете да измести трепета от приятните споделени мигове и щастието, че има "ние”. Колкото по-бързо осъзнаете този факт, толкова по-големи са шансовете ви да се отървете от нея навреме.

Но как да спасите връзката си, ако се стигне дотам? Как да запазите искрата във взаимоотношенията си?

В своята книга "Единствена за него” Кристиян Коен дава изключително полезни съвети по тази тема:

"Краткият отговор е да продължавате да сте забавни, интересни и непредсказуеми. Забелязвайте детайлите. Бъдете загрижени. Не си мислете, че вече знаете всичко за мъжа до вас.

Това е и една много разпространена грешка в дългосрочните връзки. Хората спират да са любопитни един към друг. Спират да се питат: "Има ли нещо, което би искал да ти се случи в работата / живота / любовта?”

Ако искате човек в живота си, който просто да ви изслушва, да ви кара да се чувствате добре, да приема всичките ви проблеми и да се опитва да ви направи щастливи, намерете си терапевт. Сериозно.

Единствената разлика между нещастен необвързан човек и нещастен семеен човек е, че семейният има кого да обвинява за своето нещастие. Една връзка определено може да добави много стойност в живота ви, но тя не може да е единственият източник на идентичност и щастие.

Не само това, но във връзките нещата няма да се случват точно, както ги искате… хората са много сложни. Всъщност ако искате да получите много в замяна в една връзка, особено с мъж, вероятно ще трябва и да дадете много.

Резултатът невинаги е равен - и нека това не ви разочарова. Запазете разсъдъка си като поддържате баланс в живота си. Помислете за личните си цели и как да ги достигнете - нещата, които винаги сте искали да опитате или да осъществите, и правете това, което трябва, за да стигнете дотам.

Когато работите върху себе си, за да сте щастливи и да имате баланс в живота, ще имате много повече търпение и енергия, които се изискват, за да поддържате която и да е връзка дългосрочно. Освен това, всички тези интереси и занимания извън нея ще ви направят по-уверени и интересни партньори.”

Експертът по успешни връзки Кристиян Коен дълго време е наблюдавал и анализирал взаимоотношенията между двата пола. Благодарение на това той е успял да разбере тайните, които карат един мъж да се влюби безпаметно в някоя жена.

Ако искате да разберете как да влияете на своя партньор, така че да ви обича и желае дългосрочно, ви препоръчваме да прочетете книгата "Единствена за Него”. Тя съдържа десетки доказани техники и стратегии за привличане, стъпка-по-стъпка съвети за изграждане на перфектната връзка, както и упражнения за личностно развитие.

И така, въпросът за участие в нашата игра е:

Какви женски хитрини използвате, за да Го задържите до себе си?

Участвайте и никога не позволявайте на любовта да напусне живота ви! Правилата на играта можете да видите в началото на материала!

63 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay