Разкритията на Кристина Агилера

След като известно време се прави на добра съпруга, Кристина проговори за най-личните неща

Като небесен ангел, паднал на земята, виждаме Кристина Агилера на новата корица на W. Освен красивите снимки, в списанието е поместено откровено и обширно интервю за живота на звездата.

 

Когато Кристина била на 5, бягала от реалността и семейните проблеми с мисли за Джули Андрюс и нейната "The Sound of Music". "Припомнях си клипа, как изпълнителката се носеше из планината, толкова свободна!", споделя Кристина пред W. В списанието тя разказва за тежката година, през която е минала. Кошмарът на развода, публичните излагации и всички лоши моменти, които са я сполетели.

 

"Понякога... всъщност през последните 6 месеца, все още имам нужда да изляза и да "изпея" навън всичките се проблеми. Звучи смешно, знам, но хората очакват от мен да плача, заради неуспешния си брак... когато нещата не вървят към добро, аз се смея." Напълно искрено споделя Кристина на авторката Лин Хайрсберг.

 

За 30-годишната изпълнителка нещата започнали да стават проблемни през юни 2010 г., когато албумът ѝ Bionic бил реализиран. И макар през цялата си кариера да е продала повече от 30 милиона копия по света, да е спечелила 4 награди Грами и да е звезда още от 12-годишна, Кристина смята, че нейните почитатели не харесват хип-хоп и диско звученето на Bionic. Сякаш вече не може да създаде хитове като "Beautiful” и "Genie In a Bottle”. Сега тя е част от Гага вълната, което си личи и по звученето на песните ѝ. "Не познавам Гага и мога да кажа, че дори се чудя това мъж или жена е.", открито заявява. И все пак Кристина се влияе от нея в професионален план, което изглежда не ѝ носи успех.

 

През октомври 2010г. проблемите продължават. Агилера обявява, че напуска своя съпруг Джордан Братман, който е баща на тригодишния й син Макс. "И двамата не сме ангели. Стигна се дотам, че домът ми започна да прилича на този в детството ми. Тежка атмосфера, а не желая синът ми да израсне сред напрежение."

 

Скоро след това се оказва, че Кристина е влюбена в друг мъж – Мат Рутлър, 25-годишен музикант. Двамата се срещат на снимките на Burlesque, където Мат много ѝ помага. "През изминалата година двамата преминахме през трудни моменти, но той ме подкрепяше. Мога да разчитам на него."

 

Кристина разказва за огромния гаф по време Суперкупата на Америка. Изплънявайки "The Star-Spangled Banner” преди началото на футболния мач, Агилера тотално обърква своя текст, което води до бум в медиите и естествено  до отрицателни последици за нея.

 

Въпреки всичко днес Кристина е напълно оптимистична за бъдещето си. "Няма да се откажа без бой. Все пак всички велики хора са имали своите слаби моменти, случва се. Един ден ще постигна своята мечта и ще съм онази стара, луда изпълнителка, която танцува динамично и изпълнява с любов хитовете си, въпреки възрастта си."

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.06.2011|16:15
Тези снимки нещо не ми допадат, но Кристина като цяло е много добра певица. Не трябва да се отказва, защото само публиката ще загуби от това. Радвам се че въпреки този неприятен момент в живота ѝ, а именно развода, тя продължава да се бори и не се отказва лесно. Разбира се че няма да плаче, живота продължава!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay