Революционна естетична процедура за изграждане на мускули за първи път в България

BTL EMSCULPT е на първо място сред премиум продуктите за моделиране на тялото в естетичната медицина в света

Революционна естетична процедура за изграждане на мускули за първи път в България

Уникалната процедура BTL EMSCULPT, която предизвика революция в естетичната медицина на международно ниво, бе официално представена и в България. Това е първата и единствена технология в света, която едновременно изгражда мускули и изгаря нежеланите мазнини, и постига впечатляващи резултати за кратко време. BTL EMSCULPT е топ продуктът в естетичното портфолио на BTL Industries, eдин от най-големите производители на медицинска апаратура. Процедурата се предлага ексклузивно само в Evolution Aesthetic & Laser Center (София, бул. "Черни връх" 100, Paradise Center, ниво -1).

BTL EMSCULPT беше представен на стилно събитие в Evolution Aesthetic & Laser Center, на което гостите научиха повече за апарата и имаха възможност да видят как се прилага. Беше направена демонстрация с участието на фитнес модела Анита Маркова, която сподели впечатленията си от процедурата. Тя се доверява на EMSCULPT за подготовката си за Световното първенството по бодибилдинг тази година, на което печели приза "Фитнес Дива”.

BTL EMSCULPT е единствената в света неинвазивна технология за повдигане на седалищните части. Използва се високоинтензивно електромагнитно поле (HIFEM) и в рамките на една 30-минутна терапевтична сесия се предизвикват над 20 000 дълбоки мускулни контракции – интензитет, който не може да бъде достигнат чрез физически упражнения.

Уредът стъпи на международния пазар през 2018 г. и постигна впечатляващ успех в САЩ. BTL EMSCULPT е на първо място сред премиум продуктите за моделиране на тялото в естетичната медицина в света.

Революционна естетична процедура за изграждане на мускули за първи път в БългарияДимитър Стамов, мениджър отдели „Маркетинг“, „Клинични проучвания“ и „Продажби“ в BTL Industries,мениджър отдели „Маркетинг“, и Антони Миланов, управляващ директор на Evolution Aesthetic & Laser Center

"BTL EMSCULPT наложи нови тенденции в естетичната медицина в света и постигна забележителен успех на международния пазар за кратко време. Щастливи сме, че и българските потребители вече могат да се възползват от тази уникална процедура и да оформят тялото си по начина, по който винаги са искали", коментира Димитър Стамов, мениджър отдели "Маркетинг", "Клинични проучвания" и "Продажби" в BTL Industries.

Революционна естетична процедура за изграждане на мускули за първи път в БългарияМаксим Бехар, CEO на M3 Communications Group, Inc.; Марина Тодорова, терапевт в Evolution Aesthetic & Laser Center; Антони Миланов, управляващ директор на Evolution Aesthetic & Laser Center; Димитър Стамов, мениджър отдели „Маркетинг“, „Клинични проучвани

"Evolution Aesthetic & Laser Center винаги се стреми да предлага най-висококачествените услуги. Именно затова избрахме да работим с BTL EMSCULPT. Впечатлени сме от резултатите, които се постигат с тази уникална процедура, и вярваме, че ще зарадваме много наши клиенти", заяви Антони Миланов, управляващ директор на Evolution Aesthetic & Laser Center.

Терапията с BTL EMSCULPT е безболезнена, а безопасността и ефективността ѝ са доказани от седем независими клинични проучвания, проведени в САЩ. Технологията разполага с одобрение от Aмериканската агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA).

BTL EMSCULPT е подходящ както за активно спортуващи жени и мъже, които искат да подобрят своите резултати, така и за хора с по-слаба физическа активност. За максимален ефект се препоръчват 4 процедури за период от 2 седмици, като промяната се наблюдава още след първата сесия.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay