Риана: "Любимата ми част от деня е да видя лицето на бебето си сутрин"

Изглежда, че Риана обожава ролята си на майка! 34-годишната изпълнителка посрещна първото си дете, от партньора си A$AP Роки през май, а в скорошно интервю с Entertainment Tonight тя сподели с възхищение какво удивително и щастливо бебе е синът ѝ.

"О, боже мой, като видиш сутрешното му лице! Да видиш бебе, стреснато, опитващо се да разбере къде се намира. Това е най-сладкото, това е любимата ми част от деня", казва Риана пред изданието, отбелязвайки, че "цени" точно такива моменти със сина си.

Риана обаче е доста ангажирана напоследък. В допълнение към това, че стана майка и разкри своя звезден Savage X Fenty Vol. 4 шоу на 9 ноември, съвсем наскоро тя наскоро издаде нова музика за саундтрака на "Черната пантера: Уаканда завинаги" и ще бъде хедлайнер на полувремето на Super Bowl 2023. Всички знаем за какви легендарни изпълнения става въпрос там!

Дори и с всичкi тези дини под мишница, Риана все още мисли какво още може да направи. Певицата споделя, че идеята да произвежда бебешки стоки ѝ се е струвала банална, но не може да гарантира, че в бъдеще няма да видим колекция Fenty Baby.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay