Риана е новото лице на Армани

Риана като Меган Фокс, само по бельо

Огнената Риана ще замести Меган Фокс в новата рекламна кампания на Emporio Armani Underwear и Armani Jeans за сезон есен-зима 2011/2012. Това обявиха официално от италианската модна къща.

"Таргет-групата ни е едно по-различно поколение и очакваме чрез Риана да привлечем погледите на младите към Armani" разкри говорителят на марката, Маркъс Пинджер.

Изпълнителката на "California King Bed" по-рано тази година стана лице на козметичния гигант Nivea, а сега поема по стъпките на Дейвид и Виктория Бекъм, Кристиано Роналдо, Рафаел Надал и звездата от "Трансформърс", които също позираха само по бельо.

Рекламните фотоси с Риана са заснети в Ню Йорк, а дали са поредната провокация от страна на 23-годишната певица, ще разберем през септември.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 12.07.2011|15:03
Освен бельо ще рекламира и дънки, така че няма да я гледаме само гола. Малко преиначена информация! Покрай новите си бизнес начинания обаче, певицата е станала жертва и на неприятен инцидент на сцената. Докато е изнасяла концерт в Тексас, на сцената избухнал пожар, което наложило прекратяване на шоуто ѝ и евакуиране на публиката. http://www.youtube.com/watch?v=lw56hYEfZqU
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay