Рита Ора потвърди, че е омъжена

Пет месеца след като източници казаха на E! News, че Ора се е омъжила за режисьора Тайка Уайтити, певицата най-накрая потвърди брака си по време на участие на 27 януари в радио шоуто Heart Breakfast. На въпроса дали е омъжена, Ора отговори: "Да. Ето ни", добавяйки: "Казват, че всичко се случва с причина. Официално съм извън пазара, хора!"

Подробностите за церемонията все още са оскъдни, въпреки че според People, са се оженили на "много малка" церемония. The Sun беше първият, който съобщи новината за сватбата на Ора и Уайтити, а Daily Mail отбеляза, че и двамата са били забелязани да носят златни халки на безименните си пръсти.

Слуховете за връзката на Ора и Уаитити започнаха през април 2021 г., когато певицата публикува снимка на себе си и режисьора в Instagram. Месец по-късно Daily Mail съобщи, че двойката е била забелязана на парти в дома на Уайтити в Сидни. Ора и Уайтити направиха нещата официални през юли 2021 г. с първата си публична изява като двойка на партито на покрива на Próspero Tequila за четвърти юли в Лос Анджелис.

Въпреки че двамата рядко са говорили за връзката си публично, те са били забелязвани на редица събития през последните две години — включително Met Gala през 2021 г., партито на Vanity Fair за Оскарите през 2022 г. и MTV EMA през 2022 г.

Ора намекна, че връзката ѝ е преминала на следващото ниво през септември в подкаста на нейния приятел Хайме Уинстън, "Greatest Night Ever", но тя не потвърди изрично. "Влюбена съм. Много съм влюбена. Влюбена съм, влюбена съм, амин!", казва изпълнителката на "Hot Right Now".

Преди това Уайтити беше женен за Челси Уинстанли. Двамата имат две деца: дъщерите Те Каинга о те Хинекаху и Матева Киритапу. Те се разделиха през 2018 г. Междувременно Ора беше свързвана със звезди като Роб Кардашиян, Калвин Харис и Андрю Гарфийлд.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay