Роклите с качулка са най-новият тренд в есенното облекло

Навлизаме в празничия сезон и става все по-трудно да решим какво ще обличаме! Освен, че трябва да съобразим с това на какви обувки ще заложим, така че да не ни премзръзнат краката и да не се намокрят, ако вали, трябва да изберем топло и удобно облекло. А, да - и същевременно да изглеждаме зашеметяващо...

Явно тази зима ще се преобразим в Червената шапчица. От подиумите до червения килим, а сега и в масовите марки, роклите с качулки украсиха този сезон с лекота. Не само, че силуетът с качулка е ултра елегантен, но и изглежда доста драматично.

По-рано тази година Tom Ford пусна прозрачни рокли с качулка по тялото за есен/зима '22. През септември Saint Laurent показа множество рокли с качулки на подиума  за пролет/лято '23 , отдавайки почит на стила от началото на 90-теСамо през последния месец, макси тоалетите с вградени качулки на творческия директор Антъни Вакарело получиха одобрение от редовните посетители на червения килим Оливия Уайлд, Лора Хариър и Rose Park от Blackpink.

Колекцията на Halpern за пролет/лято '23 включва рокля с качулка с леопардов принт, а Alaïa добави качулки към различни силуети, от изрязани рокли с пера до сетове със сребърни пайетиНа червения килим през последните няколко седмици Кейт Мос обнови емблематичната си гола рокля от 90-те с прозрачна интерпретация на Saint Laurent с качулка, а Наталия Брайънт избра Том Форд в стил Barbiecore.

Когато става въпрос за аксесоари, красотата на визията с качулка е, че може лесно да се комбинира. Не се страхувайте да наслоявате ​​и стилизирайте с обувки на ток или маратонки, в зависимост от мотива. Ние винаги залагаме на ток, познавате ни!

Като продължение на тенденцията шал балаклава от миналата зима, роклята с качулка е възможност за нас наистина да експериментираме с модата по начини, по които може би не сме осмелявали преди.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay