Романтичи идеи за срещи, които да осъществите преди лятото да свърши

Романтичи идеи за срещи, които да осъществите преди лятото да свърши

Лятото става все по-горещо и макар вече да е Август, знаем, че сезонът има още много какво да ни предложи. През лятото е време за любов - никой не може да ни разубеди. Има толкова много неща, които можете да правите с любимия, за да разнообразите рутината и да вдъхнете нов живот на връзката си. Романтичен пикник на плажа, пиене на коктейли на rooftop бар - всичко, които може да се случи на открито е добро дошло за вас.

Планирахте ли вече своите необикновени срещи до края на лятото? Ако не, можете да разгледате нашия списък!

Автомобилно кино

Може би ви се струва, че такива неща има само в американските филми, но в София често се организират подобни мероприятия, на които да прекарате романтична кино вечер с любимия на фона на завладяващ филм.

Лунапарк

Това, че сме възрастни, не означава, че трябва да губим детското в себе си. Представете си колко забавно бихте си прекарали с вашия любим, изпробвайки всички атракции на някой увеселителен парк. В момента е пълно с такива по българското Черноморие и само чакат да ги посетите!

Романтичи идеи за срещи, които да осъществите преди лятото да свърши

Мини голф

Мини голфът е страхотна идея за среща, особено, ако не сте го правили досега. Можете да се състезавате и дори да обявите залог.

Гмуркане на голо

При следващата ви разходка в планината намерете усамотено място с рекичка или езерце, свалете всички дрехи и се гмурнете. Да, точно като по филмите. Нямате си представа обаче колко е романтично, когато го направите наистина!

На лов за улична храна

Из градските улици се намират страхотни павилиони, бусове, каравани и други локации с наистина вкусна улична храна. Можете да си организирате тур, изследвайки някои от най-популярните местенца за хот дог, бургери и палачинки. А защо да не излезете извън рамките на страната и да опитате чуждестранна улична храна.

Романтичи идеи за срещи, които да осъществите преди лятото да свърши

Карайте ролери или колело

Откога не сте спортували заедно? Забравете за фитнеса и покарайте ролери в парка заедно. Гарантираме ви, че ще се забавлявате много повече, отколкото сте си представяли.

Посетете музеи на открито

Какъв по-добър начин да се разнообразите и да съчетаете полезното с приятното от това да научите нещо ново, при това на открито. Из България има куп места с музеи, които предлагат разходка на открито като наша любима локация е Етъра в Габрово.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay