Ръчно изработено удоволствие

Останете насаме с новия си приятел и експериметирайте смело

Ръчно изработено удоволствие

Както при всички продукти, предназначени за нежната половинка, и при вибраторите има тенденции и мода.

Светкавично развиващата се секс индустрия, произвеждаща всякакви силиконови джаджи за различни удоволствия, е заплашена от една съвсем не толкова грандиозна и масова играчка. И тя е най-горещото и новото при вибраторите - ръчно произведено дилдо, изработено изцяло от екологични материали.

Може би за никого не е изненда, че вълшебният вибратор е дело на жена и тя е немският скулптор Стефани Дор. В берлинското си студио тя произвежда лимитирани серии вибратори, които е нарекла просто и ясно - Playstixx.

Според Стефани няма нищо по-добро от ръчната изработка, а какво остава, когато говорим за нещо толкова лично и интимно? "Жените имат нужда от неща, направени с много внимание, специално за тях. Дори баба ми знае това. Един продукт, направен със страст, винаги носи повече страст на потребителите", убедена е Дор.

Как майката на най-голямата новост на еротичния пазар е взела решението нейните произведения да се появяват в еднакви форма и цвят? Много лесно. "Бял, удобен, съвършен. Какво повече можем да искаме?"

Освен това Playstixx е много симпатичен, ергономичен и напълно безобиден - не може да придизвика никаква алергична реакция. Единственото, което може да ви се случи с него, е да изживеете безкрайни мигове на тотално удоволствие.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay