По случай Националния празник на България ви предлагаме да развеете родния флаг и на масата с тази лесна рецепта за изключително вкусна салата, неслучайно наречена "Трикольор".
Необходими са ви:
3 домата
200 г сирене
1 сварено яйце
10 стръка пресен магданоз
2 скилидки чесън
3 с.л. олио
1 с.л. оцет
сол
Начин на приготвяне:
Направете 5 успоредни разреза на всеки от доматите.
В средния разрез поставете резенче яйце, а в двата от всяка страна - по филийка сирене.
Добавете и стръкче магданоз във всеки разрез.
Пригответе дресинг от олиото, оцета и пресования чесън и полейте с него пълнените домати.
Още вкусни идеи от Kulinar.bg:
Традиционна шкембе чорба
Сач с картофи и задушено сирене
Свински гювеч
1 | 0 |