Сватбата на Бритни Спиърс и нейните звездни гости

Сватбата на Бритни Спиърс и нейните звездни гости

Бритни Спиърс върна свободата си и граби с пълни шепи от нея. Тя се омъжи за актьра Сам Асгари, който е s 12 години по-млад от нея. Двойката се ожени в четвъртък, 9 юни, на церемония в уединения си дом в Таузънд Оукс в Лос Анджелис. Сватбата премина в много красота, стил, щастие и музика, а изестните гости придадоха още цвят на специалния ден на Бритни и нейния любим.За да разбрете кои са те продължавайте да четете.

Как започва всичко?

Певицата се запознава с актьора и фитнес експерт Сам Асгари през октомври 2016 г. на снимачната площадка на нейното музикално видео "Slumber Party". Още тогава между тях се зараждат истински чувства. Тя го избира веднага щом го вижда.

"Не ми се наложи да се явявам на прослушване", казва той.

Бритни обяви официално връзката им в Instagram на Нова година през 2017, публикувайки снимка на нея и Сам на вечеря. Докато масовата кампания за прекратяване на консерваторството на Бритни набираше скорост, Сам публично демонстрира подкрепата си към нея, публикувайки селфи, облечен в тениска #FreeBritney и празнувайки със звездата, когато контролът на баща ѝ върху личния ѝ живот и финансите приключи.

Двойката се сгоди през септември 2021 г., когато Сам предложи брак на Бритни с класически 4-каратов кръгъл брилянтен диамантен пръстен в атмосферата на платинена катедрала от Роман Малаев.

Сватбата на Бритни Спиърс и нейните звездни гости

В деня на сватбата си Брити бе с елегантна рокля на Versace с открити раменете, направена по поръчка с разкриваща крака цепка от едната страна и класически бял воал със сатенени кантове. Сам допълни визията на Бритни със смокинг на Versace. Шарлот и София Тилбъри са виновничките за естествената красота на булката.

Сватбата на Бритни Спиърс и нейните звездни гости

Пред дома на двойката, който беукрасен в розови и бели рози беше позициониран и бял кон със златни копита, теглещ карета. Десетминутната церемония се състоя под шатра, обвита с кадифе.

Сватбата на Бритни Спиърс и нейните звездни гости

Сред звездните гости, които уважиха сватбения ден на принцесата на попа бяха Мадона, Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Картър Рийм, Кати Хилтън, Мария Менунос, Ансел Елгорт, will.i.am, нейният мениджър Кейд Хъдсън и Донатела Версаче.

Сватбата на Бритни Спиърс и нейните звездни гости

Двойката нямаше първи танц, но Селена Гомес, Мадона и булката танцуваха заедно на "Toxic", последвани от Парис и Бритни, които пееха "Stars Are Blind".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay