BTL Innovation Medical Aesthetic Forum представи най-ефективните решения за премахване на целулит

Водещи гинеколози и дерматолози се запознаха с последно поколение медицинска и естетична апаратура на първото по рода си събитие, организирано от BTL Industries

BTL Innovation Medical Aesthetic Forum представи най-ефективните решения за премахване на целулит

Последно поколение високотехнологична апаратура за уринарна инконтиненция, вагинално подмладяване, мускулна стимулация и премахване на целулит, бяха представени днес в София. Това се случи по време на BTL Innovation Medical Aesthetic Forum – първата по рода си конференция за естетична медицина и гинекология, организирана от BTL Industries, световен лидер в разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура. На събитието присъстваха едни от най-успешните гинеколози и дерматолози в страната, както и водещи медии.

BTL Innovation Medical Aesthetic Forum представи най-ефективните решения за премахване на целулит

"Изключително сме щастливи от интереса, който специалистите проявяват към първия за момента Innovation Medical Aesthetic Forum, който BTL Industries организира. На едно място са събрани едни от най-успешните лекари в страната ни, които се стремят да предлагат най-съвременните решения на своите пациенти. Нашата компания не спира да следи световните тенденции, за да бъде постоянно в крак с динамичната медицинска и дерматологична индустрия", коментира Георги Петков, изпълнителен директор на BTL Industries.

Клиничният директор на компанията от Чехия, Томас Болеславски, е специален гост лектор на форума, който ще продължи 2 дни. Той запозна специалисти гинеколози със спецификите и работата с иновативни неинвазивни подходи за терапия за уринарна инконтиненция и вагинално подмладяване. Инконтиненцията е заболяване, още известно като слабост на пикочния мехур, от което в световен мащаб страдат над 200 милиона човека – основно майки и жени над 35 години, които имат отслабени мускули в зоната на таза. Уредът на BTL Industries – Emsella, е уникален по рода си, защото гарантира с 6 процедури до 95% предотвратяване на оплакванията на пациентите. 

По време на втората част на днешния форум видни български дерматолози ще се потопят в света на иновациите с единствената патентована технология за мускулна стимулация, EMSCULPT NEO. Уникалната апаратура укрепва, тонизира, стяга и оформя всички части от тялото особено корема, бедрата, прасците и седалището, което го превръща в лидер на пазара за оформяне и контур на тялото. BTL Industries показа пред гостите си и високотехнологичната апаратура за премахване на целулит, Emtone. 78% от жените в световен мащаб имат целулит и се опитват да намерят ефективно решение, което да го елиминира. Лекари дерматолози се запознаха в детайл с характеристиките на уредите, правилата за работа с тях и основните им предимства.

Събитието се провежда с медийната подкрепа на водещи български медии като Стандарт, както и на медийните групи Novinite Group и Бранд Медия България. 

Програмата на събитието продължава и утре с теми, свързани с естетичната медицина. Повече за  Innovation Medical Aesthetic Forum може да откриете на страницата на събитието тук или на фейсбук профила на компанията.

BTL Innovation Medical Aesthetic Forum представи най-ефективните решения за премахване на целулит

За BTL Industries

BTL Industries е сред лидерите в разработването, производството и търговията на електронна медицинска апаратура в глобален мащаб. Компанията се развива успешно над 20 години на българския пазар.

BTL Innovation Medical Aesthetic Forum представи най-ефективните решения за премахване на целулит

Производствената й база се намира в Пловдив, където работят над 400 души. BTL разполага и с R&D център в София с 30 служители. Компанията произвежда високотехнологична медицинска апаратура в 3 основни направления – физиотерапия, кардиология и естетична медицина, като продуктите й се предлагат в повече от 120 страни на 6 континента. Апаратите, произведени от BTL Industries, са отличени с редица награди за иновативност, дизайн и принос в развитието на медицината в световен мащаб.  

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay