Бонбонената Кейти Пери: Какво се крие зад напудрения сценичен образ?

Актрисата споделя своите разкрасителни хитрини и мнението си за мъжете

Бонбонената Кейти Пери: Какво се крие зад напудрения сценичен образ?

Виждали сме много от различните лица на провокативната Кейти Пети. Тя умее да бъде както дива и щура, така и много нежна и тиха. Във видеоклиповете си тя се превъплъщава в какви ли не роли и доказва, че, стига да поиска, пред камерата може да изгради всеки един образ.

Това признава и самата тя в ноемврийското издание на списание Glamour. "На сцената съм Кейти Пери. Вкъщи съм просто Катрин Хъдсън. Създадох този свой комиксов образ, с който се появявам на сцената, но извън нея всичко е различно. Тогава всичко, което правя, е да оформя веждите си и да оставя кожата си да подиша”, разкрива 30-годишната звезда.

Кейти признава, че обожава изкуствените мигли, защото я карат да се чувства като Бамби. Но не крие, че под яркия грим и наситения, често сменян цвят на косата, се крие едно обикновено момиче.

"Всъщност естественият цвят на косата ми е възможно най-скучният нюанс на кафявото. Затова започнах да експериментирам с цветове, още когато бях на 15 години. Допадна ми зеленото, а синьото беше толкова забавно. Боядисаната коса сама по себе си е супер ефектен аксесоар, който ти дава правото да се лишиш от всякакви други дрънкулки”, мисли Пери.

Бонбонената Кейти Пери: Какво се крие зад напудрения сценичен образ?

Относно маникюра Кейти разказва, че е опитвала какво ли не. "Ноктите ми са били лакирани в духа на изборите. Имала съм и кралски маникюр. Но сега съм на вълна маникюр с гел.” Чаровната брюнетка признава, че често черпи вдъхновение за ноктите си от идеите в сайта BuzzFeed.

Певицата смята, че един от най-големите ѝ недостатъци е, че не знае всичко. "Не съм получила великолепно образование. Някои хора могат да мислят, че да задаваш въпроси относно значението на дадена дума е недостатък, но аз обичам да го правя”, не крие Кейти.

Освен всичко, с което се занимава в момента, Кейти Пери е готова и с новия си парфюм Mad Potion. Темата за този козметичен продукт ѝ е любима, защото обожава силата на аромата и спомените, които може да ти върне той. Любимият ѝ аромат и нейна запазена марка е ванилията.

Любимката на милиони меломани по света споделя, че не харесва разпространения навик хората да впръскват парфюма директно върху кожата си. "Аз пръскам около себе си и преминавам през струята. Или ароматизирам косата си.”

Бонбонената Кейти Пери: Какво се крие зад напудрения сценичен образ?

А когато става въпрос за мъже, за Кейти е много важно един господин да има хубави зъби и поддържани нокти. Тогава може да се превърне в потенциален кандидат за вниманието ѝ. "Ако не знаеш как да почистваш мръсотията под ноктите си, а искаш да ме докосваш - просто забрави! И колкото по-малко коса има един мъж, толкова по-добре. Харесвам спретнатите мъже, но не и такива, които са обсебени от външния си вид”, завършва Пери.

Бонбонената Кейти Пери: Какво се крие зад напудрения сценичен образ?

За още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay