Влюбен от 17 години и прекрасен баща: Семейната история на Пабло Чиапеля от "Новите съседи"

Пабло Чиапеля е един от най-обичаните актьори от "Новите съседи". Актьорът от Ла Манча, който дава живот на Амадор Ривас, прекарва години, посвещавайки се на света на шоубизнеса и забавленията, въпреки че голяма част от публиката го познава благодарение на участието му в успешния испански сериал, обичан и у нас. Неговият личен и семеен живот обаче , както и дъщеря му и съпругата му, странят от светлината на прожекторите.

За разлика от други професионални колеги, детската мечта на Пабло Чиапеля не е била да бъде актьор. След като завършва гимназия, завършва с учителска специалност и специализира физическо възпитание. Благодарение на своя приятел Ернесто Севиля (Теодоро Ривас), екранният Амадор открива света на актьорството. Първите заглавия, в които учатва са "La hora chanante" и "Muchachada Nui". В една от програмите, освен като актьор, Пабло Чиапеля работи като асистент-режисьор и режисьор.

Оттогава кариерата на комика е неудържима и в неговата биография можем да намерим множество заглавия както във филма, така и по телевизията, където той също е насърчаван да представя собствена програма.

Но освен артистичния му аспект, едно от нещата, които предизвикват най-голям интерес у Пабло Чиапела, е неговият личен и семеен живот. Въпреки близостта, която показва от другата страна на екрана, актьорът е доста сдържан и предпочита да държи личният си живот извън публичността.

Пабло е активен потребител на социалните мрежи, в които споделя много информация за личния си живот. Голяма част от публикуваното от него съдържание е свързано с неговата работа или хумор. Но разглеждайки публикациите му, можем да открием моменти, които определят много добре най-непознатата му страна.

Пабло, син на учители, поддържа отлични отношения с родителите си и сестра си, с които е бил виждан понякога. От съпругата му пък няма и следа в социалните мрежи.

Актьорът има връзка със стилистката Наталия Пуенте повече от 17 години. Въпреки че нямат брак, двойката създава красиво семейство, с което "милото" се гордее изключително много. 

Любовта между актьора и съпругата му се заражда зад кулисите на "Новите съседи". Тя е стилист в хитовия сериал , а историята за това как са се запознали и започнали да излизат съдържа огромна доза хумор. В резултат на връзката им се ражда дъщеря им Валентина на пет години и половина. Момиченцето се превръща в най-голямата слабост на Пабло. Тя е герой на много от неговите публикации в мрежата.

Тяхното семейство се допълва от малкия Пакито, семейното куче, което също виждаме доста често в профила на актьора в Instagra.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay